Sosiale medier

Ikke bare fjasbok
  1. Hjem
  2.  » 
  3. Tjenester
  4.  » Sosiale medier

Sosiale medier fra performance-byrå med gode resultater.

Flere kunder med sosiale medier

Vil du ha flere kunder? Tenker du kvalitet? Lønnsomhet? Helhetlig? Da er vi riktig byrå.

Individuell resultatgaranti

Det første vi gjør for deg er en behovsanalyse. Du får en oversikt over muligheter, og denne undersøkelsen ligger også til grunn for vår garanti.

Avtal tidspunkt for gjennomgang og et eventuelt tilbud:

Når passer det? Oppgi gjerne flere alternativer.

Hva slags møte ønsker du?

Personvern

Bruk av sosiale medier er effektive kanaler for spredning av innhold på nett og er sentral i enhver content marketing-strategi.

Sosiale medier er også viktige plattformer for betalt annonsering, hvor man bruker medienes egne annonseverktøyene, f. eks. Facebook og LinkedIn, for testing og betalt annonsering. Selv i B2B begynner sosiale medier å få noe feste, men selv om markedsandelene foreløpig er små så vokser de raskt. Her lønner det seg å få et fortrinn gjennom å være tidlig ute.

Vi kan hjelpe dere med å bruke sosiale medier på en riktig og effektiv måte. En integrert strategi er en stor fordel. Når alt trekker i riktig retning får man opp farten. Vi kan også en del om segmentering og målstyring. Kunnskaper deler vi gjerne med oss av på workshops eller lignende, da får vi relativt mer av de avanserte oppgavene som man trenger bred byråerfaring til å løse.

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbasert markedsføring

Personvern