Nye nettsider

og alt som skal til for smidig salg
Vi tror på å lage vakker web som virker og vi tenker helhetlig. Du får fordeler med gode og brukervennlige nettsider som er en del av en stor helhet for å lykkes. Du vil ha nettsider fra et Google-byrå, begrepet tilpasset for søkemotor kan bety veldig mye forskjellig. Samtidig skal det se profesjonelt ut. De beste sidene får man ut av et tverrfaglig team hvor noen kan webutvikling, noen kan SEO, noen kan brukervennlighet og noen kan design.

Hvordan kjøper man egentlig web?

Nye nettsider kan være svært lønnsomt. Du må tenke kvalitet i alle ledd. For å bli synlig og få lønnsomhet må du kunne konkurrere. Det er en fordel med god rådgiving da dette ikke er lett å kjøpe inn. Måten vi har løst dette på er at vi har opparbeidet oss kompetanse til å sette sammen ferdige deler og tilpasse de eller bygger helt fra bunn av. Vi har mye å velge i fordi vi har et tverrfaglig team og det gjør at vi kan bistå med mer upartisk rådgiving. Alt blir anbefalt etter behov og lønnsomhet.

Lønnsomhet

Vi tenker at våre kunders lønnsomhet er vår lønnsomhet på lang sikt. Det betyr at vi er mest interessert i å jobbe med de som ønsker sider som leverer.

Vi liker å lage noe som leverer. Vi hjelper dere med markedsanalyse, finner riktig konsept, struktur og design, og skreddersyr nettsidene til dine ønsker og behov. Sidene blir kodet raske, driftet, overvåket og sikret. De er i høy grad brukervennlige, responsive og er svært konkurransedyktige for søkemotormarkedsføring  (SEM, SEO og Google Ads).

Høy grad av lesbarhet på alle flater

Få nettsider med høyoppløselige bilder og et design som er tilpasset ulike skjermstørrelser. Høy grad av responsivt design og informasjonsarkitektur med mobile flater skaper konverteringer.

Sertifisert Google Partner

Du kan få hjelp med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google Ads. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater). Sertifiseringen får kun de som har gode nok resultater og består minst to totimers-eksamen.

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Publiser enkelt innhold selv, så tar vi oss av drifting og sikkerhet. Det anbefales at vi jevnlig går over copywriting, SEO og bilder for å beholde høy kvalitet og dermed sørge for høye konverteringsgrader. Vi tilbyr også kurs.

 

Velg pakken som passer for deg eller skreddersy din egen!

 

Priser er oppgitt i NOK, er eks. mva, faktureres årlig på forskudd, fornyes automatisk og endres årlig. Mer om web og nettbutikker i siden for tjenester fra webbyrå. Plugins inneholder utvidet funksjonalitet som: kart, nyhetsbrev, bildekarusell og lignende. Vi tar ikke ansvar for indirekte kostnader som kan oppstå ved feil og forbeholder oss rettigheten til å skifte ut tredjepartsløsninger og plugins med noe vi vurderer til å fungere bedre.

html5-css3

 

 

 

Nettsidepakker

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Årlig fakturering, ingen refundering, 24 måneder bindingstid. Tilbudene har stort innhold som spesifiseres mer nøyaktig i ditt tilbud.

Noen caser fra oss

Vil du ha et webbyrå som setter lønnsomhet først. Alle berørte skal tjene på våre prosjekter, vi får til dette gjennom kontinuerlig datadreven utvikling. Når de som jobber for deg veksler mellom kreativitet og analyse, så får du en kontinuerlig forbedring og etterhvert de beste resultatene. Sakte men sikkert tar din side en plasseering her og en plassering der i søkemotorer. Det er her du finner synergier med å få levert web fra perfromancebyrå og Google-partner. Hvis vi jobber sammen kan du se på web som en del av en investering som skal gi gevinst, ikke en utgift.

Be gjerne om nye referanser. Les også om prosjekter i vår fagblogg.

Natrud nettbutikk

For natrud.no er det laget en nettbutikk med integrasjon til Bring og norsk betalingssystem. De har abonnement på teknisk drift, og på SEO.

Lillemeg design nettbutikk

For Lille meg design er det laget en nettbutikk med Stripe for å teste ut nye produkter og selge med SEM.

Kervelo nettbutikk

For Kervelo er det laget en nettbutikk med Stripe for å teste ut nye produkter og selge med SEM.

Eytor nettbutikk

For Eytor er det laget en nettbutikk for å bruke som salgsstøtte ved tradisjonelt salg.

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

14 + 13 =