Nye nettsider

og alt som skal til for smidig salg
  1. Hjem
  2.  » 
  3. Tjenester
  4.  » Nye nettsider

Nye nettsider fra performance-byrå med gode resultater. 

Nye nettsider som selger

Vil du ha flere kunder? Tenker du kvalitet og lønnsomhet? Da er vi riktig byrå.

Få resultater på Google

Du kan se at vi får flere førsteplasser og mange førstesider for kunder, selv der hvor det er krevende konkurranse. Det kan du også få.

Individuell resultatgaranti

Først får du en kostnadsfri behovsanalyse. Du finner ut av om vi tror du kan tjene penger på å investere i nye nettsider fra oss. Denne analysen ligger også til grunn for vår individuelle garanti.

Prøv vår gratis SEO-test, eller avtal møte.

Avtal tidspunkt for gjennomgang og et eventuelt tilbud:

Når passer det? Oppgi gjerne flere alternativer.

Hva slags møte ønsker du?

Personvern

Vi tror på å lage vakker web som virker og vi tenker helhetlig. Du får fordeler med gode og brukervennlige nettsider som er en del av en stor helhet for å lykkes. Du vil ha nettsider fra et Google-byrå, begrepet tilpasset for søkemotor kan bety veldig mye forskjellig. Samtidig skal det se profesjonelt ut. De beste sidene får man ut av et tverrfaglig team hvor noen kan webutvikling, noen kan SEO, noen kan brukervennlighet og noen kan design.

Hvordan kjøper man egentlig web?

Nye nettsider kan være svært lønnsomt. Du må tenke kvalitet i alle ledd. For å bli synlig og få lønnsomhet må du kunne konkurrere. Det er en fordel med god rådgiving da dette ikke er lett å kjøpe inn. Måten vi har løst dette på er at vi har opparbeidet oss kompetanse til å sette sammen ferdige deler og tilpasse de eller bygger helt fra bunn av. Vi har mye å velge i fordi vi har et tverrfaglig team og det gjør at vi kan bistå med mer upartisk rådgiving. Alt blir anbefalt etter behov og lønnsomhet.

Lønnsomhet

Vi tenker at våre kunders lønnsomhet er vår lønnsomhet på lang sikt. Det betyr at vi er mest interessert i å jobbe med de som ønsker sider som leverer.

Vi liker å lage noe som leverer. Vi hjelper dere med markedsanalyse, finner riktig konsept, struktur og design, og skreddersyr nettsidene til dine ønsker og behov. Sidene blir kodet raske, driftet, overvåket og sikret. De er i høy grad brukervennlige, responsive og er svært konkurransedyktige for søkemotormarkedsføring  (SEM, SEO og Google Ads).

Høy grad av lesbarhet på alle flater

Få nettsider med høyoppløselige bilder og et design som er tilpasset ulike skjermstørrelser. Høy grad av responsivt design og informasjonsarkitektur med mobile flater skaper konverteringer.

Sertifisert Google Partner

Du kan få hjelp med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google Ads. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater). Sertifiseringen får kun de som har gode nok resultater og består minst to totimers-eksamen.

GooglePartnerBadge-Horizontal

 Rediger selv

Publiser enkelt innhold selv, så tar vi oss av drifting og sikkerhet. Det anbefales at vi jevnlig går over tekst/copywriting, SEO og bilder for å beholde høy kvalitet og dermed sørge for at din trafikk blir til inntekter. Vi tilbyr også kurs. Du eller dine ansatte kan også enkelt redigere mye grafisk, uten å kode. Ønsker du å endre noe som ikke går, så koder vi det. Ja takk, begge deler.

 

Velg pakken som passer for deg eller skreddersy din egen!

 

Priser er oppgitt i NOK, er eks. mva, faktureres årlig på forskudd, fornyes automatisk og endres årlig. Mer om web og nettbutikker i siden for tjenester fra webbyrå. Plugins inneholder utvidet funksjonalitet som: kart, nyhetsbrev, bildekarusell og lignende. Vi tar ikke ansvar for indirekte kostnader som kan oppstå ved feil og forbeholder oss rettigheten til å skifte ut tredjepartsløsninger og plugins med noe vi vurderer til å fungere bedre.

html5-css3

 

 

 

Webdesign-pakker

html5-css3

GooglePartnerBadge-Horizontal

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Årlig fakturering, ingen refundering, 24 måneder bindingstid. Tilbudene har stort innhold som spesifiseres mer nøyaktig i ditt tilbud.

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbasert markedsføring

Personvern