Nettbutikk

og alt som skal til for smidig salg
Hjem » Tjenester » Nettbutikk

Netthandel har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. Det samme kan du si om konkurransenivået. Du trenger derfor en nettbutikk som er enklere og bedre enn konkurrentene; Den må være brukervennlig for kundene, men også ukomplisert for deg som skal drifte den. God interaksjons-design og bunnsolid koding er derfor viktig. Hos oss kan du få hjelp til å starte en den riktige nettbutikken for dine kunder og for deg. Les videre eller lær mer her.

Fleksibilitet

Det viktigste med en nettbutikk er å skape verdi for kundene, så vel som å skape mindre arbeid for deg. For å lykkes med dette trenger du en teknisk god kode i bunn, med fleksibelt design og optimal brukervennlighet. Sammen med deg finner vi den beste kombinasjonen av fleksibelt design og smarte tekniske løsninger.

Du får nettbutikker fra oss som kan integreres med alle slags mulige løsninger du trenger som for eksempel: Bring, Klarna, norske betalingssystemer, CRM-systemer, økonomi-systemer og mye mer! – Med automatisering av disse trinnene kan du slappe av og heller fokusere på andre arbeidsoppgaver.

Ta salget til neste nivå

Netthandel involverer mange områder, som: analyse, markedsføring, logistikk, strategi, nettutvikling, sikkerhet, lagring, betalingssystemer, osv. Alle disse områdene må harmonere med hverandre for best resultat.

Skulle du ha ønsker og behov om å ytterligere øke salget ditt, har vi har nøkkelkompetanse innenfor disse områdene og kan skreddersy et produkt til dine spesifikasjoner. Vi hjelper deg med å finne løsninger som er klare for systemintegrering med betalingsløsninger, lager og logistikk.

Coinno er sertifisert Google Partner og kan hjelpe deg med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google Ads. Du kan også få hjelp med salgsfremmende tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater), også kjent som SEO. – Din suksess er vår suksess, fordi din vekst er vår vekst.

Personvern

13 + 5 =

Vi elsker å selge, og vi er interessert i brukervennlige nettbutikker. Netthandelen har tatt av og særlig stor er netthandelen via mobil. Du vil gjerne ha en nettbutikk som egner seg bedre enn konkurrentene på alle plattformer. Et godt interaksjonsdesign er derfor viktig. Du vil gjerne ha en nettbutikk i WooCommerce som lar seg automatisere for å spare jobb. Med nettbutikk fra performancebyrå får du kode som Google elsker.

Netthandel involverer mange områder, som: analyse, markedsføring, logistikk, strategi, nettutvikling, sikkerhet, lagring, betalingssystemer, osv. Alle disse områdene må harmonere med hverandre for optimal konverteringsrate.

Vi har nøkkelkompetanse innenfor dette området og kan skreddersy et produkt til dine ønsker og behov. Vi hjelper dere med løsninger som er klare for systemintegrering med betalingsløsninger, lager og logistikk når dere får behov for dette.

 

 

Få nettsider med høyoppløselige bilder og et design som er tilpasset ulike skjermstørrelser. Høy grad av responsivitet og informasjonsarkitektur med mobile flater skaper konverteringer.

Vi er sertifisert Google Partner og kan hjelpe med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google Ads. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater).

GooglePartnerBadge-Horizontal

SYSTEMINTEGRERING

WooCommerce

Verdens største plattform for netthandel. Over 700 000 installasjoner. Det finnes et stort økosystem innen WooCommerce og WordPress, og mange kraftige verktøy for markedsføring. Det er også svært varierende kvalitet på løsninger som leveres i dag. Skal du ha en prototype for testsalg, eller skal du ha noe som kan konkurrere? Vi hjelper deg.

Norske betalingsløsninger

Vi har flere løsninger som passer til forskjellige omsetning. Den enkleste løsningen har ingen oppstartsavgift, ingen faste avgifter, men trekker 3% av salget. Den passer for de minste, og den har VISA, Mastercard, PayPal og mye mer. Neste trinn er en norsk løsning. Her kan man velge å få faktura fra Svea eller Klarna. Der er det mindre transaksjonskostnader, men en kostnad for oppstart og en månedsavgift. Dette passer for de som allerede er litt større.

Norsk logistikk

Vi tilbyr integrering til Bring gjennom Mybring. På denne måten kan man få beregnet riktige avgifter for frakten basert på blant annet mål og vekt. Kundene kan også velge pick-up points egen butikk eller i andres butikker. Man kan også få kjøpt etikett-printer for å lett sende til kunden.

Norsk CRM

Å beholde kunder gjennom å behandle dem best mulig er mer lønnsomt. Vi har integrering til norske 24sevenoffice, Tripletex. Det er også lett å integrere flere andre internasjonale systemer for kundeoppfølging eller markedsautomasjon. Salesforce og Hubspot er ledende systemer for de som satser litt, vi anbefaler ofte Pipedrive for mindre selskaper med under 5 MNOK i omsetning. Spør oss gjerne om råd.

Norske økonomisystemer

Her er det mye tid å spare etterhvert. Vi har integrering til norske 24sevenoffice, eAccounting (Visma), Mamut, Tripletex, Xledger. Her er prisene relativt lave med tanke på hvor mye tid man sparer. Dette er noe som typisk koster 3000 kr per år. Her er det ofte utvikling og endringer, så spør oss gjerne mer.

Skreddersydd integrering

Ta kontakt dersom det ønskes mer skreddersydd systemintegrering.

 

 

Velg pakken som passer for deg, tilpass eller skreddersy din egen!

 

 

Nettbutikkpakker

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Årlig fakturering, ingen refundering, 24 måneder bindingstid. Tilbudene har stort innhold som spesifiseres mer nøyaktig i ditt tilbud.

Noen caser fra oss

Vil du ha et webbyrå som setter lønnsomhet først. Alle berørte skal tjene på våre prosjekter, vi får til dette gjennom kontinuerlig datadreven utvikling. Når de som jobber for deg veksler mellom kreativitet og analyse, så får du en kontinuerlig forbedring og etterhvert de beste resultatene. Sakte men sikkert tar din side en plasseering her og en plassering der i søkemotorer. Det er her du finner synergier med å få levert web fra perfromancebyrå og Google-partner. Hvis vi jobber sammen kan du se på web som en del av en investering som skal gi gevinst, ikke en utgift.

Be gjerne om nye referanser. Les også om prosjekter i vår fagblogg.

Natrud nettbutikk

For natrud.no er det laget en nettbutikk med integrasjon til Bring og norsk betalingssystem. De har abonnement på teknisk drift, og på SEO.

Lillemeg design nettbutikk

For Lille meg design er det laget en nettbutikk med Stripe for å teste ut nye produkter og selge med SEM.

Kervelo nettbutikk

For Kervelo er det laget en nettbutikk med Stripe for å teste ut nye produkter og selge med SEM.

Eytor nettbutikk

For Eytor er det laget en nettbutikk for å bruke som salgsstøtte ved tradisjonelt salg.

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

12 + 2 =