WordPress-byrå i Oslo

Mer enn et publiseringssystem

WordPress er en nettplattform som kommer i mange utgaver. De enkleste installeres med et klikk og de mer avanserte utgavene kan ta flere hundre timer å utvikle. Det er mulig å lage konkurransedyktige enklere løsninger basert på ferdige deler med en del modifikasjoner og en god driftsavtale. For større virksomheter hvor noen % bedre effektivitet kan bety store beløp er det skreddersøm fra bunn av som gjelder.

I løp av de siste årene har WordPress utviklet seg fra en bloggplattform til å bli verdens største publiseringssystem (CMS). Her er en stor variasjon i kvalitet, kodeken gir store muligheter, og det finnes et stort og godt økosystem.

Vi har kombinert enkelhet og avansert teknologi og utviklet vårt eget system, som er basert på WordPress. Du kan enkelt publisere innhold selv, mens vi drifter systemet og holder det virusfritt. I tillegg har vi byrålisenser på premiumutgaver av plugins/apps for å utvide funksjonalitet fritt tilgjengelig for våre kunder. Innhold som skal søkemotormarkedsføres har vi greie pakker på.

Det en fordel å jobbe med noen som kan rådgiving og kan bistå med å finne mest passende for kunden. Dette er ikke lette løsninger å kjøpe inn, og en profesjonell og balansert rådgiving fra noen som kan tilby et bredt spekter av løsninger er en fordel. Selv våre enkleste løsninger er funksjonelle. De er raske nok til å komme opp på Google, noe omtrent ingen ferdige løsninger er uten tilpasning fra webutvikler. Det er viktig å få ytelsen i tråd med rapporter om hva som kreves for å komme opp og hva som lønner seg for å få bra besøksstatistikk. Vi liker også løsninger som i størst mulig grad og på best måte tilpasser seg forskjellige flater. Det er mange måter å lage mobile løsninger på og noen er bedre enn de andre. Vi kan hjelpe dere med hva som passer til deres behov.

En nettløsning basert på WordPress kan integreres i svært mange systemer i dag. Nettsiden har gjerne funksjon som plattform for markedsføring, og det er en fordel å ha en strategisk tilnærming til dette.

God, balansert, helhetlig, strategisk og kompetent rådgiving øker oddsene for en god reise. Vi hjelper dere å velge den mest lønnsomme løsningen, våre kunders lønnsomhet er på lang sikt også vår lønnsomhet.

html5-css3

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Ring oss på 75 57 75 75, send en epost på hei@coinno.no eller send oss en beskjed her direkte!

Nyhetsbrev

7 + 2 =