Responsivt design

Forskjellige nivåer

Vi liker form og funksjon. Gi nettsidene en oppgradering, med høyoppløselige bilder og et design som er godt tilpasset ulike skjermstørrelser. Det selger. Universell utforming er lovpålagt. Smartere responsive sider enn standard i dag er et sterkt konkurransefortrinn.

Responsivt design får nettsidene til å fremstå som mer elegante og moderne.  Samtidig bidrar det til at Google rangerer sidene høyere i søk.

Universell utforming etter WCAG 2.0 på nivå A og nivå AA er i dag lovpålagt etter forskrift om universell utforming av IKT-løsninger. Høres kranglete ut? Ja, hvis man ikke jobber med det til daglig er det jo det, men vi hjelper dere gjerne.

Våre interaksjonsdesignere setter alltid brukeropplevelser og brukerfunksjonalitet i sentrum. Det gir ofte flere og mer lojale kunder/brukere.

Du kan få løsninger som er bedre enn det som er vanlig i dag. Med automatisk skalering av bilder trenger du ikke tenke på oppløsning ved opplading, bilder blir komprimert og formatert automatisk. Dette er langt fra standard i dag, og det forebygger brukerfeil. Sidene blir raske og lekre på alle flater. Det selger mer.

Du kan få seksjoner av sider tilpasset mobil, du publiserer på ett sted, og med vår løsning kan du få tilpasset hvilke deler av en side du ønsker, det er ikke bare automatisk responsive løsninger som er det vanlige i markedet i dag. Du kan få bedre løsninger hos oss. Mesteparten av salget er på mobil. Smart data og serverarkitektur sørger for raske sider på mobil. Små og mellomstore bedrifter har som regel ikke kompetanse til å kjøpe inn dette riktig, og du kan få et konkurransefortrinn med oss.

html5-css3

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

4 + 9 =