Webdesign og webutvikling

Webbyrå i Oslo

 

Tilpass pakken som passer for deg eller skreddersy din egen!

 

Her er en litt større oversikt over innhold i våre pakker. En komplett spesifikasjon får man ved bestilling av tilbud. Alle pakkene kan endres og tilpasses etter deres behov.

Alle våre sider er profesjonelle, i meget høy grad responsive, sikre, raske og med premiumlisens på ledende programvare for høy søkbarhet.

 

html5-css3

 

 

Nettsidepakker

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Årlig fakturering, ingen refundering, 24 måneder bindingstid. Tilbudene har stort innhold som spesifiseres mer nøyaktig i ditt tilbud.

Nettbutikkpakker

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Årlig fakturering, ingen refundering, 24 måneder bindingstid. Tilbudene har stort innhold som spesifiseres mer nøyaktig i ditt tilbud.

Noen caser fra oss

Vil du ha et webbyrå som setter lønnsomhet først. Alle berørte skal tjene på våre prosjekter, vi får til dette gjennom kontinuerlig datadreven utvikling. Når de som jobber for deg veksler mellom kreativitet og analyse, så får du en kontinuerlig forbedring og etterhvert de beste resultatene. Sakte men sikkert tar din side en plasseering her og en plassering der i søkemotorer. Det er her du finner synergier med å få levert web fra perfromancebyrå og Google-partner. Hvis vi jobber sammen kan du se på web som en del av en investering som skal gi gevinst, ikke en utgift.

Be gjerne om nye referanser. Les også om prosjekter i vår fagblogg.

Natrud nettbutikk

For natrud.no er det laget en nettbutikk med integrasjon til Bring og norsk betalingssystem. De har abonnement på teknisk drift, og på SEO.

Lillemeg design nettbutikk

For Lille meg design er det laget en nettbutikk med Stripe for å teste ut nye produkter og selge med SEM.

Kervelo nettbutikk

For Kervelo er det laget en nettbutikk med Stripe for å teste ut nye produkter og selge med SEM.

Eytor nettbutikk

For Eytor er det laget en nettbutikk for å bruke som salgsstøtte ved tradisjonelt salg.

Noen av våre kunder

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

1 + 2 =