Web og nettbutikk som selger

Webutvikling og netthandelsløsninger

 Vi brenner for web som selger. Web som Google elsker. Skal du ha noe gjort, så må det kunne konkurrere. Det er de øverste plasseringene som får avkastning. De beste sidene gjør mest mulig ut av trafikken og skaper flere nye ønskede kunderelasjoner.

Vi elsker å være først med nye ting og gi våre kunder et fortrinn. Å lage en nettside, en nettbutikk eller en app i dag er utfordrende. Vi liker å tenke stort og med en helhetlig tilnærming og et godt team kan man få saker som yter. Vi ser form og funksjon i et forretningsperspektiv og som en del av et konsept. Selve håndverket er like viktig. Vi liker at det ser godt ut og at det er effektivt kodet. Vi liker at produktet er intuitivt og brukervennlig. Da yter det også bedre og man får flere lojale kunder/brukere.

medlemiabelia_02

GooglePartnerBadge-Horizontalhtml5-css3

Web som skal selge kan være komplekst og vanskelig å få grep om. Vi har helhetlige tjenester satt i system. Vi måler og forbedrer kontinuerlig.

Konseptutvikling og strategi

Det er viktig at du har et godt grunnlag.

Lær mer

Vil du leke butikk, eller vil du tjene penger?

Det er stort sett noen i alle kanaler i dag som ønsker å løse kunders problemer på forskjellige måter. Det lønner seg å tenke litt etter før man hiver seg ut i det. 

Vi hjelper deg gjerne med å ta frem en vinnende strategi. 

Les vår tjenesteside om konseptutvikling. Les mer om strategisk markedsføring.

Prototyper

Digital eller fysisk prototype.

Lær mer

Vi gjør digitale prototyper og andre presentasjoner som vi kan split-teste eller brukerteste. 

Les mer om hvordan du kan få hjelp med prototyper.

 

SEO og Google Ads

Om å konkurrere i søkemotor.

Lær mer

Google er ikke uten grunn blitt et av verdens mest inntektsbringende selskaper. Du har et valg her, skal du være en del av gjennomsnittet som byr vekk sine marginer, eller skal du være over gjennomsnitt og få lønnsom markedsføring. 

Det er et kontinuerlig løp, vinner man en plass, så taper konkurrentens byrå en plass. Selv i mindre pressede konkurransesituasjoner er styring viktig, dere byr fortsatt mot Google. Vi har sertifiseringer, og er partnerbyrå med Google, i tillegg til at vi har adtech integrert med Googles API som bruker kunstig intelligens til å by bedre.

Les mer om markedsføring, SEO og Google Ads med oss.

Web og nettbutikk

Web som selger, nettbutikk med integrasjon.

Lær mer

Du kan se på oss som et performancebyrå med webdel. Det betyr at du får web som har god nok dataarkitektur, layout og sikkerhet til at Google blir fornøyd. Det er rett og slett alltid med markedsførere i alle ledd som sørger for at dyktige webutviklere og designere skaper noe som selger for deg.

Les mer om web eller nettbutikk.

Content marketing

Selgende innhold.

Lær mer

Med web eller nettbutikk tilpasset søkemotormarkedsføring har du et godt grunnlag. Du trenger innhold. Vi skaper tekst som øker salget for deg, og vi utvikler og tester for å øke salget hele tiden.

Les vår side om content marketing.

Workshops & Kurs

Vil du ha en weblærer?

Lær mer

Gjør-det-selv som kan konkurrere. Du kan finne ut av hva du kan gjøre selv og hvordan, og hva eksperter skal gjøre for at du skal kunne konkurrere.

Du får hjelp til å lære deg å bruke våre løsninger inkludert i våre pakker. Vi har en erfaren weblærer som har jobbet på NKI og Noroff. Kontakt oss.

Du kan få hjelp til å lære deg mer om SEO og innholdsproduksjon og hva du ka gjøre selv. Kontakt oss. Kontakt oss.

 

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

4 + 5 =