Content marketing

Mer enn innholdsmarkedsføring og SEO

Vi tror på content marketing med SEO! Kundene dine er på nettet, og nesten alle gjør undersøkelser på nett før de kjøper. Derfor er det her kampen står om deres oppmerksomhet. Skal kunden finne din bedrift eller ditt produkt i myldret av alt annet så må man være kreativ og skille seg ut. Kanskje på en mindre åpenbar måte. Hvis man bare deler verdifull innsikt av høy kvalitet kan man skape blest på en indirekte måte som også skaper verdi for alle brukere.

Innholdet som produseres må være av topp kvalitet. Content marketing eller innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon handler om å produsere interessante og velskrevne tekster (nyhetsartikler, blogginnlegg, osv.) og inspirerende bilder og videoer. Deretter handler det om å spre innholdet på en smart måte (i sosiale medier, blogger, nyhetsbrev, diskusjonsforum og kundeforum) som gjør at målgruppene dine finner det. Noe av det mest lukrative, men også det vanskeligste er å nå opp i søk, og det er nettopp det vi spesialiserer oss på. Du kan få hjelp av oss.

Du kan få hjelp med velskrevne tekster, inspirerende bilder og videoer av høy kvalitet. Vi hjelper dere med riktig bruk av egnede kanaler for å best for å nå dine målgrupper. Vi kan også jobbe sammen med deg og dere gjennom workshops eller på annen måte få til kunnskapsoverføring på en måte som gjør at vi kan konsentrere oss mer om de mer krevende oppgavene som forutsetter bred erfaring som man gjerne tilegner seg i byrå.

 

Content marketing selger seg selv

Det er kanskje litt å ta i. Du vet at gode produkter ikke selger seg selv. Med noen svært få unntak som visse apple-produkter og Tesla. Jeg vil likevel si at de har har flinke ledere som selgere, og gjort kunder til fans. Likevel. Digitalt innhold trenger SEO, og bra kodet web som ser tiltalende ut. Det med at man kan legge ut bra innold og det går viralt er nok også mer sjeldent, det er ikke uten grunn at Facebook er blitt et av de mest inntektsbringende selskapene, de har lært seg å ta betalt. Du må som regel regne med å måtte distribuere og gjøre innhold mulig å finne som en del av content marketing i dag, men det er jo fint å satse på ekstra ringvirkninger.

content marketing

Vi tar content marketing til neste nivå. Hørt om inbound marketing? Det er kort fortalt content marketing målrettet mot publikum involvert i aktiviteter før et kjøp. Det finnes mange strategier, men det er også hardt arbeid å få noe til å bli synlig. Visse deler er for krevende for egne ressurser, de trenger ofte litt byråhjelp. Eller kursing. Vårt byrå er sertifisert som Google-partner. På den måten kan du få hjelp til å komme opp og frem.

Siste innlegg om markedsføring fra vår blogg.

Google annonsering pris

Google annonsering pris

Er det pris eller gevinst som er viktig? Og hvordan går man pluss med tanke på dagens Google annonsering pris. Jeg skriver litt om hvordan man kan måle og optimalisere for å få annonseringen til å betale for se selv. Kan jeg sette egne markedsførere til dette Jeg...

SEO ekspert

SEO ekspert

Hvordan ser en SEO ekspert ut egentlig? Du hører jo gjerne på eksperter, men du lurer kanskje også litt på hvordan du vet at noen faktisk er ekspert. Når det handler om et fagområde som er litt ukjent så er det ikke så alltid så lett. Her er noen råd. Hvis du leter...

SEO pris

SEO pris

Er SEO pris eller kostnad det viktigste? Eller er det en del av noe større? Selv om gevinsten er viktig, så må man forstå hva det koster, og når man får gevinsten. SEO går for å være dobbelt så lønnnsomt som betalt søk. Hvorfor er det slik? Hvordan kjøper du inn SEO...

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

9 + 3 =