Content marketing

Home/Tjenester/Markedsføring/Content marketing

Vi tror på content marketing! Kundene er på nettet. Derfor er det her kampen står om deres oppmerksomhet. Skal kunden finne din bedrift eller ditt produkt i myldret av alt annet så må man være kreativ og skille seg ut. Kanskje på en mindre åpenbar måte. Hvis man bare deler verdifull innsikt av høy kvalitet kan man skape blest på en indirekte måte som også skaper verdi for alle brukere.

Innholdet som produseres må være av topp kvalitet. Content marketing handler om å produsere interessante og velskrevne tekster (nyhetsartikler, blogginnlegg, osv.) og inspirerende bilder og videoer. Deretter handler det om å spre innholdet på en smart måte (i sosiale medier, blogger, nyhetsbrev, diskusjonsforum og kundeforum) som gjør at målgruppene dine finner det.

Vi kan hjelpe dere med velskrevne tekster, inspirerende bilder og videoer av høy kvalitet. Vi hjelper dere med riktig bruk av egnede kanaler for å best for å nå dine målgrupper. Vi kan også jobbe sammen med deg og dere gjennom workshops eller på annen måte få til kunnskapsoverføring på en måte som gjør at vi kan konsentrere oss mer om de mer krevende oppgavene som forutsetter bred erfaring som man gjerne tilegner seg i byrå.

Vi tar content marketing til neste nivå. Hørt om inbound marketing? Det er kort fortalt content marketing målrettet mot publikum involvert i aktiviteter før et kjøp. Vi går litt lenger. Innholdet trenger også være søkbart. Vårt byrå er sertifisert som Google-partner. På den måten kan vi hjelpe dere opp og frem.

BEGYNN REISEN