Google Ads

Søkemotormarkedsføring

Vi elsker å konkurrere i søkemotor. Google Ads (tidligere AdWords) er et system for betalt annonsering. Du kan betale for annonseplass koblet til spesifikke søkefraser. Det kan gi kontakt med relevante kunder tidlig i kjøpsprosessen. Kunder og konkurrenter endre konstant adferd. Man kan eksperimentere og analysere.

 

Google Ads har de fordelene at annonsører kan nå personer som aktivt søker deres produkter eller tjenester. En tekstannonse vises på søkeresultat-siden. Betalte banner-annonser kan også vises på andre nettsider. De beste resultatene kan du få dersom du kjører kontinuerlig inbound, content marketing og SEO. Vi har abonnement for dette og setter mål sammen med deg.

Det er vanlig å betale per besøk (pay per click) i begynnelsen, og når vi har stor nok trafikk kan vi begynne å bruke Googles system for å betale ut fra lavere kostnad enn gevinst på de forskjellige produktene/tjenestene. Vi har også integrert eksterne systemer basert på kunstig intelligens med Googles API for å by bedre.

 

Det er fordel for deg å bruke en sertifisert Google Partner. Det betyr kvalitetssikring gjennom kontinuerlig kursing, flere lange eksamener og erfaring gjennom en høy omsetning av Googles produkter. Vi har også ansatte inne hos Google Norge som hjelper våre kunder og vi har en ekstern adtech-leverandør som også hjelper utvalgte byråer.

 

 

 Google Ads -kampanjer

 

Google Ads-kampanjer kan være svært effektivt for å øke synligheten på kort sikt eller for å eksperimentere. Men på lang sikt kan det i tillegg være mer lønnsomt å fokusere på å komme høyere opp i ordinære Google-søk (organiske søk). Da er søkemotoroptimalisering (SEO) viktig. I tillegg kan man få mer relevante annonser og bedre resultater hvis man tilpasser sidenes innhold til det folk søker etter. Vi anbefaler at man begynner med Google Ads først.

 

Vi er en sertifisert Google Partner og kan hjelpe med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater).Eksperimenter

 

Velg pakken som passer deg eller skreddersy din egen!

 

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. 3 måneder oppsigelsestid. Vi tar en fast pris, ditt månedlige budsjett for reklameplass blir fakturert fra Google direkte. Det er oppgitt hvor stort dagsbudsjett for kjøp av plass fra Google som er passende for hvilken pakke, dette er veiledende, mer komplekse produkter og tjenester eller sterkere konkurranse kan gi bedre lønnsomhet med en større pakke for styring. Vi gjør alt og dere får en månedlig rapport. Som sertifisert partner har vi et team inne hos Google som hjelper oss og vi har gode resultater for våre kunder. Ta kontakt for å få anslag på resultater dere kan oppnå, vi har tilgang til verktøy fra Google som kan gi prognoser for søkevolum, trend og pris.

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Ring oss på 75 57 75 75, send en epost på hei@coinno.no eller send oss en beskjed her direkte!

Nyhetsbrev

9 + 12 =