Digital markedsføring

Strategi, inbound, SEO, web og content.
Vi tror på strategisk innholdsmarkedsføring og inbound som base for digital markedsføring. For oss handler digital markedsføring om å forstå kundenes behov og tilby produkter og tjenester som møter disse behovene på en måte som skaper verdi og skiller seg fra andre. Du må både gjøre produktene synlige for målgruppene og være flink til å lytte og analysere data. God reklame gir i seg selv verdi til kunden.

Det er også vesentlige forskjeller mellom kreativ markedsføring og neste generasjons innovative markedsføring. En helhetlig digital markedsstrategi med integrering mot sosiale medier, SEO, merkevarebygging og logistikk gir fortrinn.

Strategisk digital markedsføring og forretningsutvikling

Det er viktig å jobbe systematisk med rammeverk og være oppdatert i forhold til ny forskning og nye trender for å få dette til riktig.

Hos oss kan du få bedre forretningsutvikling ut av den digitale markedsføringen. Vi bruker nyere rammeverk for innovasjon i markedsføringen i tillegg til oppdaterte versjoner av mer klassiske verktøy som SOFT/SWOT.

Når du kobler innovasjon og forretningsutvikling til strategisk digital markedsføring kan du gjenbruke analyse av reklame som input til produktutvikling. Det treffer bedre.

Market pull, technology push. De vanligste strategiene

Det vanlige er å pakke om budskapet hvis det ikke virker. Dette kommer i dag i tillegg til muligheten til å endre selve produktet. Testing er svært viktig. Samfunnsfaglig innsikt og statistisk kompetanse kombinert med en del erfaring og tenking utenfor boksen er viktig for å få analysen riktig. Klassiske rammeverk for digital markedsføring er igjen viktigere, det holder ikke lenger å bare skape blest da det er blitt dyrt og vanskelig å få spredning.

Markedsanalyse innen digital markedsføring

Tolking av data er svært vanskelig for vanlige dødelige. Vi prøver å forstå tallene, men også se bak dem. Metodetriangulering øker sannsynligheten for at vi er på riktig spor. Det er en stor fordel å kunne få testet og justert på mange måter hele tiden for å få markedsføringen til å levere i forhold til strategiske mål. Du kan bli enig om mål med oss, og vi kartlegger muligheter og gjør mer krevenda analyse og testing som det skal fagfolk til.

Hvordan man lager god content og inbound marketing

På toppen av det analytiske er de diametralt motsatte personlige egenskapene viktige å veksle med, nemlig kreativitet. Lønnsom kreativitet er innovasjon. Effektiv innovasjon er tett på markedet. Det trengs fagfolk innen innhold som produserer høy nok kvalitet, det trengs kompetanse innen analyse da menneskelig adferd er kronisk vanskelig å måle riktig og det trengs kompetanse innen web og SEO der hvor konkurransen i dag er meget hard og det er konstant kniving om plasseringer. Du får hjelp til å konkurrere fra oss med en oppdatert form for digital markedsføring.

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Markedsføring kan være komplekst og vanskelig å få grep om. Her får du helhetlige tjenester satt i system. Vi måler og forbedrer kontinuerlig for deg.

Konseptutvikling og strategi

Hvordan du skaper verdi for kunder.

Lær mer

Vi tror på nyere former for markedsføring hvor man skaper verdier for kunder. Du får en helt annen lønnsomhet hvis du tilpasser deg etterspørselen og tenker helhetlig. Det vil si at budskapet henger sammen med hva du produserer og hvordan du gjør det.

Du kan få innovasjonsfaglig hjelp fra oss, du kan til og med få dekket utgifter via Innovasjon Norge i visse tilfeller da vi har en godkjent mentor. To av oss har kompetanse innen innovasjon på masternivå og mange års erfaring.

Les vår tjenesteside om konseptutvikling.

SoMe

Sosiale medier.

Lær mer

Du kan få hjelp med sosiale medier med vekt på å forsterke SEO. I tillegg samarbeider vi med influenser-byrå.

Les mer om hvordan du kan få hjelp med sosiale medier.

 

SEM, Google Ads og SEO

Performance markedsføring.

Lær mer

I dag er det sterk og økende konkurranse innen søk, det er ikke uten grunn at Google er et av de mest lukrative selskapene, og vi tror på å gjøre ting skikkelig. Du kan komme opp og du kan vinne med oss dersom det satses og at alt blir godt nok.

Betalt søk fra Google Ads er viktig for å kunne tiltrekke seg de som trykker på de øverste resultatene og for å kunne tune inn på SEO. Dette er kontinuerlig arbeid, søkere, og særlig konkurrenter endrer hele tiden oppsettet, og du kan få hjelp gjennom abonnement hos oss. Vi tilbyr ikke kurs i Google Ads, dette er for fagfolk. Alle våre ansatte ere sertifiserte fra Google, og vårt byrå er autorisert partnerbyrå. Det betyr at du også indirekte får hjelp av vårt support-team ansatt av Google. Du får også hjelp fra vår AI, kunstig intelligens, for å by smartere enn de andre. Les mer om Google Ads.

Vi tror på kvalitet i alle ledd. Med godt innhold og god SEO kan du komme langt. Du kan få abonnement hvor vi gjør kontinuerlig kvalitetskontroll for å sjekke at alt teknisk er på stell, vi gjør også innhold tilpasset strategisk SEO og vi merker opp sider. Her kan man noen ganger gjøre deler selv, og vi tilbyr workshop. Les mer om SEO

 

Markedsundersøkelser

Juster inn tjenester og produkter.

Lær mer

Vi ser at det lønner seg med godt grunnlag. Du kan treffe så mye bedre dersom du tester og justerer skikkelig. Mennesker er svært uforutsigbare, bare 10% følger mer logiske mønstre som man finner i teorien om homo economicus, resten har kompleks adferd, og det er opp til fagfolk å designe og tolke resultater dersom man skal få brukbar beslutningsstøtte. Du får mer enn brukbar hjelp av oss. Kontakt oss.

 

Content marketing

Strategisk innholdsmarkedsføring.

Lær mer

Innholdsmarkedsføring er noe som passer godt å kombinere med SEO og det er det vi kan hjelpe deg med. Du kan få hjelp gjennom abonnement, workshop og konsulenttjenester etter behov.

Du får hjelp innen flere retninger, for eksempel inbound hvor man kartlegger kundenes adferd før innkjøp.

Les vår tjenesteside om content marketing.

Workshops & Kurs

Vil du ha en privat mentor og lærer?

Lær mer

Gjør-det-selv som kan konkurrere. Du kan finne ut av hva du kan gjøre selv og hvordan, og hva eksperter skal gjøre for at du skal kunne konkurrere.

Du får hjelp til å lære deg å bruke våre løsninger inkludert i våre pakker. Vi har en erfaren weblærer som har jobbet på NKI og Noroff. Kontakt oss.

Du kan få hjelp til å lære deg mer om SEO og innholdsproduksjon og hva du ka gjøre selv. Kontakt oss. Kontakt oss.

Du kan få hjelp med innovasjon og konseptutvikling integrert med forretningsutvikling, vi har ofte workshops med bedrifter. Det inngår ofte finansieringsplan ved innovative prosjekter.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med konseptutvikling eller kontakt oss.

 

Web og nettbutikk

Spesialweb som Google elsker.

Lær mer

Du kan spare mye på web som scorer bra hos Google. Det vi merker at mange har spesielt vanskelig med er god nok hastighet på de målene vi ser at teller, og på sikkerhet. Det er mange programmer som leter etter sårbarheter for å spre virus, og formålet er ofte å tjene penger på bitcoin-mining i nettleser, eller utpressing. Du kan få sider kryptert til A+ hos oss, som likevel er lynraske selv om de er kraftige og moderne. 

Les mer om web eller nettbutikk.

CRO

Lås opp med konverteringsoptimalisering.

Lær mer

Vi ser at de som får mest lønnsom markedsføring har kvalitet i alle ledd. I et av de siste leddene er kundene ofte på en landingsside. Du kan få hjelp fra oss til å få denne til å gjør flest mulige besøkere om til kunder. Konvertere. Forskjellig tekst, layout, bilder og så videre konverterer forskjellig i sammenheng med forskjellige målgrupper. Vi justerer inn dette for deg.

Du kan også få hjelp i leddene som følger etter dette, CRM med marketing automation, salgstrening og after sales.

Les mer om CRO og konverteringsoptimalisering.

 

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

9 + 6 =