Konseptutvikling

Mer enn metoder
  1. Hjem
  2.  » 
  3. Tjenester
  4.  » Konseptutvikling

Konseptutvikling fra performance-byrå med gode resultater.

På nett med kundene

Vil du ha flere kunder? Tenker du kvalitet? Da er vi riktig byrå. Få utviklet et konsept som virker.

Konseptutvikling med testing og justering

eDu får konseptutvikling som er noen hakk bedre. Virker ikke konsptet, så får vi det til å virke. Gjennom metoder fra lean konsept og testing fra performance-byrå så får du noe som virker. Noe folk vil ha. Må ha.

Avtal tidspunkt for gjennomgang og et eventuelt tilbud:

Når passer det? Oppgi gjerne flere alternativer.

Hva slags møte ønsker du?

Personvern

Vil du ha noe som kan konkurrere? Vil du ha markedsføring som treffer? Vi tror på å gjøre ting grundig. Det betyr valide, reliable og tidlige tester. Vi liker å eksperimentere og analysere. God konseptutvikling gir måloppnåelse. For å lykkes med å utvikle et produkt eller en tjeneste så trenger man gode forretningsidéer og konsepter. Samtidig må man vite hvordan dette ser ut i markedet. Forretningsplan med integrert markedsplan gir mer effektivt entreprenørskap.

Du kan få hjelp av våre konsulenter. Vi bruker en versjon av forretningsmodellen til Osterwalderfor å gi en enkel og visuell tilnærming til kartlegging og utforming av en forretningsplan. Vi har god erfaring med å starte flere selskaper ved hjelp av denne modellen. En forretningsidé satt i system gir mer effektivt entreprenørskap og bedre odds for gründeren. Vi kan bistå med workshops hvor dere lærer mer om våre metoder.

Forskningsbasert konseptutvikling

Dersom din bedrift allerede har et produkt eller en teknologi som dere ønsker å videreutvikle, bruker vi Lean startup-metoden, som har vist seg å gi gode resultater når det gjelder effektivitet, lønnsomhet og kundetilfredshet. Vi bruker kontinuerlig lean og andre rammeverk for konseptutvikling og kvalitet. Vi bruker også design thinking og andre forskningsbaserte rammeverk ut fra hva som passer.

Du kan få bistand fra konsulenter med relevant utdannelse innen innen innovasjon, lyst, resultater og erfaring. Vi jobber sammen med deg og hjelper til med å skape resultater.

Justering og testing

Du har kanskje hørt om pivot, split-testing, a/b-testing og annet. Det du trenger å vite er at du får hjelp med nye metoder for å justere inn ditt konsept. Du får også hjelp med mer tradisjonelle surveys og fokus-grupper. Et helhetlig konsept for konseptutvikling.

Kontinuerlig konseptuvikling gir grunnlag for god måloppnåelse. Få dette på plass nå og tjen mer penger raskere og sikrere.

konseptutvikling
Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbesert markedsføring

Personvern