Startups

Få fart i sakene

Å hjelpe folk med å starte selskaper er det beste vi vet! Har du en gründer i magen og vil starte egen bedrift? Har du et produkt eller en tjeneste du ønsker å videreutvikle? Entreprenørskap er mer enn å starte enkeltmannsforetak eller aksjeselskap. Vi tror det er å fange tidens sjel. Å bli en del av noe større. Derfor bistår vi med grundige undersøkelser, vill eksperimentering og systematisk evaluering.

Ønsker du å jobbe ut fra konsept og idé? Vi bistår med utvikling ut fra modeller som business model canvas og value proposition design.

Har du et produkt eller en tjeneste? Vi benytter Lean Startup-metoden av Eric Ries og guider deg i hvordan du kan drive en effektiv startup, hvordan du navigerer, når det kan være lurt å snu og når det kan være lurt å kjøre på for fullt.

Vi hjelper deg gjerne og bidrar med innovasjonsfaglig akademisk bakgrunn og praktisk erfaring. Det er ofte lønnsomt å få litt akseleratorhjelp, da er det kortere vei til inntekter og det blir gjerne en hyggeligere reise. Vi arrangerer workshops, og hjelper til som rådgivere eller konsulenter. Ta kontakt nå!

 

Virtuell akselerator

Prosjektet «co-angels» er i ferd med å starte opp nå og vi kjører pilotkunder. Dette er en virtuell akselerator i form av et program som gir gründere alt de trenger. De første områdene vi ser på er HR, konseptutvikling, markedsanalyse, salgscoaching, og deretter en markedsplan. Vi investerer gjennom Coinno og finner flere investorer til de riktige selskapene.

 

Siste innlegg om startups og innovasjon fra vår blogg.

Kontorfelleskap / coworking space Oslo – Uma

Kontorfelleskap / coworking space Oslo – Uma

UMA redefinerer begrepet ”jobb” Arbeidsrom er ikke lenge en ramme for din arbeidsdag. Det har blitt en viktig faktor som spiller med på dine oppgaver og behov, inspirerer deg, gir deg romfølelse og funksjon. Med coworking space i Oslo blir du en del av et fellskap og...

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern

4 + 7 =