Startups

Få fart i sakene
  1. Hjem
  2.  » 
  3. Tjenester
  4.  » 
  5. Innovasjon
  6.  » Startups

Startups får hjelp fra konsulenter med gode resultater. Du kan få dekket 30 timer fra Innovasjon norge.

Startup til scaleup

Vil du ha vekst? Er du villig til å tilpasse deg kundene dine? Da er vi riktig byrå. Du kan få dekket tidlig hjelp fra oss gjennom mentorordning, og du kan også få hjelp til kommersialisering.

Individuell resultatgaranti og suksesshonorar

Du får en behovsanalyse for markedsføring hvis du allerede har litt salg. Du får en oversikt over finansieringskilder, og ved søknader er det et suksesshonorar.

Avtal tidspunkt for gjennomgang og et eventuelt tilbud:

Når passer det? Oppgi gjerne flere alternativer.

Hva slags møte ønsker du?

Personvern

Å hjelpe folk med å starte selskaper er det beste vi vet! Har du en gründer i magen og vil starte egen bedrift? Har du et produkt eller en tjeneste du ønsker å videreutvikle? Entreprenørskap er mer enn å starte enkeltmannsforetak eller aksjeselskap. Vi tror det er å fange tidens sjel. Å bli en del av noe større. Derfor bistår vi med grundige undersøkelser, vill eksperimentering og systematisk evaluering.

Ønsker du å jobbe ut fra konsept og idé? Vi bistår med utvikling ut fra modeller som business model canvas og value proposition design.

Gratis mentortjeneste

Har du et produkt eller en tjeneste? Vi benytter Lean Startup-metoden av Eric Ries og guider deg i hvordan du kan drive en effektiv startup, hvordan du navigerer, når det kan være lurt å snu og når det kan være lurt å kjøre på for fullt.

Vi hjelper deg gjerne og bidrar med innovasjonsfaglig akademisk bakgrunn og praktisk erfaring. Det er ofte lønnsomt å få litt akseleratorhjelp, da er det kortere vei til inntekter og det blir gjerne en hyggeligere reise. Vi arrangerer workshops, og hjelper til som rådgivere eller konsulenter. Du kan få dekket hjelp av oss i 30 timer gjennom Innovasjon Norges mentorordning. Ta kontakt nå!

Virtuell akselerator

Prosjektet «co-angels» er i ferd med å starte opp nå og vi kjører pilotkunder. Dette er en virtuell akselerator i form av et program som gir gründere alt de trenger. De første områdene vi ser på er HR, konseptutvikling, markedsanalyse, salgscoaching, og deretter en markedsplan. Vi investerer gjennom Coinno og finner flere investorer til de riktige selskapene.

 

Siste innlegg om startups og innovasjon fra vår blogg.

Coworking space / kontorfelleskap Oslo

Coworking space / kontorfelleskap Oslo

Coworking space / kontorfelleskap i Oslo er et relativt nytt fenomen. Du kan ha lagt merke til at det allerede er mange av dem. Veldig mange. Fler skal det nok bli, vi ser at det er enda flere i andre byer. Dette gjør at det kan bli uoversiktlig og vanskelig å velge...

Coworking space Oslo

Coworking space Oslo

Det å starte en coworking space i Oslo er en fin utfordring, spesielt hvis den må organiseres helt fra bunnen av. Det som ser så lett fra utsiden – luftige og moderne lokaler, et hipt miljø og after-work party, er ikke alltid lett å konstruere. Det overfladiske image...

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbesert markedsføring

Personvern