Prototype

Treff riktig i markedet med testing

Vil du ha noe som selger? Vi elsker å eksperimentere og teste. Med utvikling av en prototype eller mockup kan man enkelt visualisere og teste om et konsept, en tjenester eller et produkt fungerer etter forventningene. Dette kalles ofte UI/UX eller interaksjonsdesign og bidrar til å skape en bedre kundeopplevelse eller kundereise.

Utvikling av prototyper og mockups bidrar til en mer effektiv gjennomføring av et prosjekt. Ved å utvikle en digital prototype og teste den mot kunden gjennom hele prosessen, kan man gjøre tilpasninger underveis og dermed korte ned tiden det tar å tjene penger på f. eks. en nettside eller en app. Samtidig vil man skape et produkt som svarer til kundens forventinger og behov og redusere kostnaden. En mer brukervennlig tjeneste mer en bedre opplevelse gir også et triveligere, mer lønnsomt og bedre kunderelasjon. Vi produserer også fysiske prototyper i 3D-print eller CNC (robotfreser) som vi utfører brukertesting på. De kan også ha programmert funksjonalitet.

Våre interaksjonsdesignere er spesialist på å teste og analysere data fra utvikling av prototyper. Med bistand fra vår markedsfører vil vi også ha data om behov og etterspørsel for produktet i markedet. En bedre kundeopplevelse og en bedre kundereise skaper mer lojale og fornøyde kunder som krever mindre support. I beste fall blir kundene ambassadører for deres selskap.

 

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Ring oss på 75 57 75 75, send en epost på hei@coinno.no eller send oss en beskjed her direkte!

Personvern

7 + 4 =