Finansiering av bedrifter

Innovasjon Norge, lån og å finne investor
  1. Hjem
  2.  » 
  3. Tjenester
  4.  » 
  5. Innovasjon
  6.  » Finansiering

Finansiering av bedrifter kan gjøres på mange måter. Det er ofte meget tidskrevende. Du kan få hjelp.

Flere kilder til finansiering

Vil du ha en oversikt over kilder til finansiering. Ta kontakt på skjema her til høyre.

Suksesshonorar

Det første vi gjør for deg er en kostnadsfri gjennomgang for å finne ut av om vi kan skape verdier for deg. Ta kontakt for å høre mer om vår modell med suksesshonorar.

Avtal tidspunkt for gjennomgang og et eventuelt tilbud:

Når passer det? Oppgi gjerne flere alternativer.

Hva slags møte ønsker du?

Personvern

Oppstart av nye bedrifter og utvikling av nye produkter kan gå lettere med flere ressurser. Du kan få hjelp med finansiering av bedrifter og å finne riktig investor. Med støtte fra innovasjon Norge eller andre former for finansiering kan det gå fortere.

Vi hjelper deg med å finne riktig finansieringsform og bistår deg gjennom hele prosessen. Med ståpåvilje, egeninnsats, støtte fra nettverk og familie kan du komme langt. Med støtte fra såkornfond, angel investors, crowdfunding, cofunding, venture investors, skattefunn, factoring, støtte fra NAV og innovasjon Norge kan du komme lenger fortere.

Vi hjelper deg med finansiering av bedrift og å finne investor. Konseptutvikling og søknad til innovasjon Norge er ofte et godt sted å starte. Da kan du få en bedre deal med investorer. Vi kan hjelpe deg med dette. Vi har erfaring med de samme rammeverkene som de bruker for å evaluere søknader og vi har innovasjonsfaglig bakgrunn som gjør at vi kommer på nett med dem på en annen måte. I tillegg til at vi faktisk bidrar til å utvikle deres produkter og tjenester i prosessen. Noen av våre kunder får også investeringer fra oss eller fra en av våre partnere.

Kom i gang nå! Vi hjelper dere med å få dette til raskere og bedre! Se også våre pakker på konseptutvikling og søknad til Innovasjon Norge med flere.

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbesert markedsføring

Personvern