Finansiering

Oppstart av nye bedrifter og utvikling av nye produkter kan gå lettere med flere ressurser. Med støtte fra innovasjon Norge eller andre former for finansiering kan det gå fortere.

Vi hjelper deg med å finne riktig finansieringsform og bistår deg gjennom hele prosessen. Med ståpåvilje, egeninnsats, støtte fra nettverk og familie kan man komme langt. Med støtte fra såkornfond, angel investors, crowdfunding, cofunding, venture investors, skattefunn, factoring, støtte fra NAV og innovasjon Norge kan man komme lenger fortere.

Vi hjelper dere med finansiering. Konseptutvikling og søknad til innovasjon Norge er ofte et godt sted å starte. Vi kan hjelpe dere med dette. Vi har erfaring med de samme rammeverkene som de bruker for å evaluere søknader og vi har innovasjonsfaglig bakgrunn som gjør at vi kommer på nett med dem på en annen måte. I tillegg til at vi faktisk bidrar til å utvikle deres produkter og tjenester i prosessen.

Kom i gang nå! Vi hjelper dere med å få dette til raskere og bedre! Se også våre pakker på konseptutvikling og søknad til Innovasjon Norge.

BEGYNN REISEN