Google Ads

Annonsering på Google

Få mest effekt og gevinst ut av din Google Ads-konto. Google Ads er interessant fordi det lar deg plassere dine produkter og tjenester foran potensielle kunder i riktig øyeblikk, les mer om hvordan det virker her.

Google Ads - annonsering med unik resultatgaranti

Vi lover at det virker, derfor får du en individuell garanti. Ta din Google Ads-konto til nye høyder med skreddersydde søkeannonser, flotte display-annonser, smart remarketing eller salgseffektive shopping-annonser. Vi hjelper deg med å nå dine salgsmål.

 

Treff riktig målgruppe

Ikke gå glipp av flere kunder og ikke betal for mye for annonseplassen! Vi sikrer at ditt budsjett blir effektivt utnyttet til å treffe riktig målgruppe, og at kontoen din blir overvåket og holdt oppdatert.

Coinno er sertifisert Google Partner-byrå og har lang erfaring med Google Ads.

Kontakt oss idag for en uforpliktende analyse av din Google Ads-konto, du har ingen ting å tape, bare mer å vinne!

 

Få gjennomgang

Bli kjent med oss, og lær mer om markedsføring.

Personvern

 

google ads
google ads pris

 Plasser dine produkter og tjenester foran potensielle kunder på riktig tidspunkt med Google Ads, Google sin plattform for annonsering gir deg et bredt utvalg av muligheter for annonsering gjennom søkeannonser, bannerannonser, reklamefilm og mer. La oss ta styringen og effektivisere kampanjene for dere for maksimal effekt og gevinst.

Google Ads er et utmerket verktøy for å nå søkere som leter etter informasjon eller produkter på mange forskjellige måter. Enten du selger tjenester og produkter i søkeresultater gjennom tekstannonser, eller ved å fremme ditt brand og din bedrift gjennom bilder og interaktive annonser i Display-nettverket. Ads lar deg sette opp målgrupper og kampanjer for å nå ut til maksimalt antall potensielle kjøpere. Øk effekten enda mer gjennom inbound, content marketing, og SEO. Spør oss om dette er noe for deg, så setter vi mål, utarbeider en plan, og gjennomfører Google Ads-kampanjene sammen med deg.

Det vanligste er å betale per klikk (pay per click), men med nok trafikk og data kan vi skreddersy andre budstrategier for å nå dine mål og ønsker. Med riktig styring vil du ikke bare oppnå resultater, men få rabatt på annonseplass og sikre maksimal effekt av annonseringen gjennom kontinuerlig oppfølging og kunstlig intelligens. 

Coinno er en sertifisert Google Partner med lang erfaring og flere fornøyde samarbeidspartnere. For deg betyr dette kvalitetssikring gjennom regelmessing kursing, oppdatert og relevant kunnskap om Google Ads og dets funksjoner, samt jevnlig samarbeid med Google for å sikre kvalitet og resultater på dine kampanjer. La oss hjelpe deg, fordi din vekst er vår vekst.

 

 

Spør hvilken Google Ads-pakke som passer!

 

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Priseksempler regnet ut fra kunders lønnsomhet

Du kan få mer eller mindre omfattende tilbud, avhengig av hva som passer deg. Annonseplass kommer i tillegg og faktureres direkte av Google.

Du kan se på oversikten og få et anslag ut fra hva slags tidsbruk som lønner seg i gjennomsnitt, ta kontakt for mer nøyaktig pris basert på individuelle prognoser. Den mest riktige prisen får du hvis du begynner med test-kampanjer i tre måneder. Da får du prognoser basert på egne tall, og du får mer nøyaktige utregninger for hva som lønner seg for deg.

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Vi tar en fast pris, ditt månedlige budsjett for reklameplass blir fakturert fra Google direkte. Det er oppgitt hvor stort dagsbudsjett for kjøp av plass fra Google som er passende for hvilken pakke, dette er veiledende, mer komplekse produkter og tjenester eller sterkere konkurranse kan gi bedre lønnsomhet med en større pakke for styring. Vi gjør alt og dere får en månedlig rapport. Som sertifisert partner har vi et team inne hos Google som hjelper oss og vi har gode resultater for våre kunder. Ta kontakt for å få anslag på resultater dere kan oppnå, vi har tilgang til verktøy fra Google som kan gi prognoser for søkevolum, trend og pris.

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbasert markedsføring

Personvern