Google AdWords

Nå Google Ads
  1. Hjem
  2.  » 
  3. Tjenester
  4.  » Google AdWords

Google AdWords (nå Google Ads) med gode resultater. Lær mer om søkemotor. Fortsett hvis du ser etter leverandører.

Flere kunder

Vil du ha flere kunder ut av reklamebudsjettet? Tenker du lønnsomhet? Da hjelper vi deg gjerne med styring og utvikling av kampanjer.

Individuell resultatgaranti

Det første du får er en behovsanalyse. Du får en oversikt over muligheter, og denne undersøkelsen ligger også til grunn for vår garanti. 

 

Prøv vår gratis SEO-test, eller avtal møte.

Avtal tidspunkt for gjennomgang og et eventuelt tilbud:

Når passer det? Oppgi gjerne flere alternativer.

Hva slags møte ønsker du?

Personvern

Google AdWords (nå Google Ads) er en platform for å annonsere på søkemotor, på YouTube, eller med bannerannonser på for eksempel dagbladet.no. Med søkemotormarkedsføring kommer du i kontakt med kunder når de søker etter produkter og tjenester, eller problemer de prøver å løse. Det er ofte flere kontaktpunkter før et kjøp.

Google AdWords (Ads) har de fordelene at annonsører kan nå personer som aktivt søker deres produkter eller tjenester. En tekstannonse vises på søkeresultat-siden. Betalte banner-annonser kan også vises på andre nettsider. De beste resultatene kan du få dersom du kjører kontinuerlig inbound, content marketing og SEO. Vi har abonnement for dette og setter mål sammen med deg.

Det er vanlig å betale per besøk (pay per click) i begynnelsen, og når vi har stor nok trafikk kan vi begynne å bruke Google AdWords system for å betale ut fra lavere kostnad enn gevinst på de forskjellige produktene/tjenestene. Vi har også integrert eksterne systemer basert på kunstig intelligens med Googles API for å by bedre.

Det er fordel for deg å bruke en sertifisert Google Partner til å styre din Google Adwords. Det betyr kvalitetssikring gjennom kontinuerlig kursing, flere lange eksamener og erfaring gjennom en høy omsetning av Googles produkter. Vi har også ansatte inne hos Google Norge som hjelper våre kunder og vi har en ekstern adtech-leverandør som også hjelper utvalgte byråer.

Google AdWords (Nå Ads) -kampanjer

 

Google Adwords-kampanjer kan være svært effektivt for å øke synligheten på kort sikt eller for å eksperimentere. Men på lang sikt kan det i tillegg være mer lønnsomt å fokusere på å komme høyere opp i ordinære Google-søk (organiske søk). Da er søkemotoroptimalisering (SEO) viktig. I tillegg kan man få mer relevante annonser og bedre resultater med Google AdWords hvis man tilpasser sidenes innhold til det folk søker etter. Vi anbefaler at man begynner med Google Ads først.

 

Vi er en sertifisert Google Partner og kan gjennom Google AdWords hjelpe med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater).

 

Spør hvilken Google AdWords som passer!

 

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Priseksempler regnet ut fra kunders lønnsomhet

Du kan få mer eller mindre omfattende tilbud, avhengig av hva som passer deg. Annonseplass kommer i tillegg og faktureres direkte av Google.

Du kan se på oversikten og få et anslag ut fra hva slags tidsbruk som lønner seg i gjennomsnitt, ta kontakt for mer nøyaktig pris basert på individuelle prognoser. Den mest riktige prisen får du hvis du begynner med test-kampanjer i tre måneder. Da får du prognoser basert på egne tall, og du får mer nøyaktige utregninger for hva som lønner seg for deg.

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Vi tar en fast pris, ditt månedlige budsjett for reklameplass blir fakturert fra Google direkte. Det er oppgitt hvor stort dagsbudsjett for kjøp av plass fra Google som er passende for hvilken pakke, dette er veiledende, mer komplekse produkter og tjenester eller sterkere konkurranse kan gi bedre lønnsomhet med en større pakke for styring. Vi gjør alt og dere får en månedlig rapport. Som sertifisert partner har vi et team inne hos Google som hjelper oss og vi har gode resultater for våre kunder. Ta kontakt for å få anslag på resultater dere kan oppnå, vi har tilgang til verktøy fra Google som kan gi prognoser for søkevolum, trend og pris.

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbesert markedsføring

Personvern