Loading...

Vi brenner for nyskaping og lønnsomhet. Det gir våre tjenester to hovedområder. Performance marketing og innovasjon.

Performance marketing handler om å være mer enn bare kreativ. Her tester og analyserer man vekselvis for å gjøre kvalifiserte justeringer. Innholdet må levere verdier i tillegg, så solide kommunikasjonstjenester henger sammen med søkemotoroptimalisering og kampanjer på sosiale medier.

Det finnes flere hundre definisjoner på innovasjon. Felles for mange er at de har krav til nyskaping og lønnsomhet. Det passer fint for det vi er interessert i. I dag har nesten alle hos oss også innovasjon eller entreprenørskap som en del av sin faglige bakgrunn. Vi jobber mye med forretningsutvikling integrert i verdiløfte og strategisk markedsføring. For oss henger forretningsutvikling, markedsføring, strategi og innovasjon sammen.

Markedsføring handler om å forstå kundenes behov og tilby produkter og tjenester som møter disse behovene på en måte som skiller seg fra andre. Det handler også om synlighet. For å lykkes med bedre synlighet, er content marketing sentralt.

Mer
Kom i kontakt med oss!

Nettbrukere i dag har ingen tålmodighet med trege og uinspirerende nettsider og apper. Derfor er avgjørende, både for en kommersiell og en ikke-kommersiell aktør, å henge med den teknologiske utviklingen.

Mer
Kom i kontakt med oss!

Innovasjon handler om å skape noe nytt. I et tøft marked er vilje til omstilling og evne til å tenke nytt og benytte seg av ubrukt potensial avgjørende for å gjøre suksess. Samtidig hjelper det lite å skape noe nytt om det ikke fungerer eller ikke er behov og etterspørsel for det i markedet.

Mer
Kom i kontakt med oss!

Riktig team gir gode resultater.

kontakt oss