Coinno performance- og webbyrå i Oslo

Noen av våre tjenester innen performance, web og innovasjon

Vi brenner for markedsføring, nyskaping og lønnsomhet. Du kan få helhetlige tjenester innen tre hovedområder. Performance marketing, web og innovasjon.

Performance marketing handler om å være mer enn bare kreativ. Her tester og analyserer man vekselvis for å gjøre kvalifiserte justeringer. Innholdet må levere verdier i tillegg, så solide kommunikasjonstjenester henger sammen med søkemotoroptimalisering og kampanjer på sosiale medier.

Det finnes flere hundre definisjoner på innovasjon. Felles for mange er at de har krav til nyskaping og lønnsomhet. Det passer fint for det vi er interessert i. I dag har nesten alle hos oss også innovasjon eller entreprenørskap som en del av sin faglige bakgrunn. Vi jobber mye med forretningsutvikling integrert i verdiløfte og strategisk markedsføring. For oss henger forretningsutvikling, markedsføring, strategi og innovasjon sammen.

Våre tjenester skal skape verdi hos kunden og sluttkunden. Våre tjenester skal heller ikke skape kostnader for andre. Vi er opptatt av å gjøre noe skikkelig og når vi tenker kortsiktig går ikke det på bekostning av det langsiktige.

Markedsføring handler om å forstå kundenes behov og tilby produkter og tjenester som møter disse behovene på en måte som skiller seg fra andre. Det handler også om synlighet. For å lykkes med bedre synlighet, er content marketing sentralt.

Nettbrukere i dag har ingen tålmodighet med trege og uinspirerende nettsider og apper. Derfor er avgjørende, både for en kommersiell og en ikke-kommersiell aktør, å henge med den teknologiske utviklingen.

Kom i kontakt med oss!

Innovasjon handler om å skape noe nytt. I et tøft marked er vilje til omstilling og evne til å tenke nytt og benytte seg av ubrukt potensial avgjørende for å gjøre suksess. Samtidig hjelper det lite å skape noe nytt om det ikke fungerer eller ikke er behov og etterspørsel for det i markedet.

 

Vil du ha flere av de riktige kundene og mest mulig lønnsom vekst?

Du treffer bedre i markedet med helhetlige tjenester. Med konsept og strategi med hypoteser som blir testet. Med kontinuerlig forbedring av din markedsføring knekker du koden, og tilpasser deg endringer i markedet raskere enn andre.

Markedsføring kan være komplekst og vanskelig å få grep om. Vi har helhetlige tjenester satt i system. Vi måler og forbedrer kontinuerlig for deg. På sikt blir din investering lønnsom. Det er det som er performancemarkedsføring.

Konseptutvikling og strategi

Det er viktig at du har et godt grunnlag.

Lær mer

Kanskje du har et helt fantastisk konsept allerede. Det er en styrke. Det er strategisk riktig å forsterke sine styrker.

Du kan få hjelp av konsulenter som har faglig bakgrunn innen innovasjon og konseptutvikling på masternivå.

 

Les vår tjenesteside om konseptutvikling.

SoMe - Sosiale Medier

Vi gjør SoMe for SEO.

Lær mer

Du kan gjerne bruke de som er best til det de kan bedre enn andre, vi spesialiserer oss på søkemotormarkedsføring.

 

Når vi gjør sosiale medier er det med mål om å bygge under SEO.

Vi samarbeider med et influencerbyrå der hvor det egner seg.

 

Les mer om hvordan du kan få hjelp med sosiale medier.

 

Analyse & markedsundersøkelser

Statistikk om adferd er utfordrende.

Lær mer

Vil du ha resultater så må du tilpasse deg markedet. Utfordringen med markedsanalyser er at statistikken blir så vanskelig at det er få som klarer å designe og tolke undersøkelser.

Du kan få hjelp av oss, vi har to som er utdannet innen markedsføring, og en som er sosialantropolog og som kan lage brukerundersøkelser. Kontakt oss.

 

Les mer om markedsføring med oss.

Søkemotormarkedsføring

Mer enn et langt ord. SEO, SEM, Google Ads.

Lær mer

Du kan komme i kontakt med potensielle kunder i kjøpsøyeblikket, når de gjør research og i flere andre sammenhenger.

 

Når du vil ha resultater av søkemotormarkedsføring må du forstå at det som regel er minst en aktør i alle kanaler. Skal du vinne en plass, så må de andres byrå tape den. Det får vi som regel til, men du må forstå at dette er et kontinuerlig løp og at det er mange faktorer som må virke samtidig.

 

For at SEO skal virke bra så må man ha web som går klar alle Googles offisielle og uoffisielle tester. For eksempel i forhold til hvor lang tid det tar før første piksel tegnes, hva avstand er mellom forskjellige typer objekter på mobil og 100 andre ting vi har kontroll på for deg.

 

For at SEO skal virke må man ha betalt søk for å eksperimentere på. Du trenger også profesjonell reklametekst som hele tiden blir bedre, da konkurrentene også forbedrer seg. Innholdet på landingssiden må være av høy kvalitet, skjema må ha layout som konverterer og mange andre ting må på plass.

 

Du kan få hjelp med å se til at ingen av de 500 lenkene i kjeden ryker. Vi har løsninger for dette.

 

Les mer om våre tjenester innen SEM/søkemotormarkedsføring.

 

Copywriting & content

Strategisk innholdsmarkedsføring.

Lær mer

Du kan få ut ditt budskap og nå flere med spesialisert hjelp innen reklametekst og copywriting.

Du får kontinuerlig testing og utvikling, noe som gir deg mer kontakt med dine målgrupper.

 

Les vår tjenesteside om content marketing

Workshops & Kurs

Vil du ha en privat mentor og lærer?

Lær mer

Du får hjelp til å lære deg å bruke våre løsninger inkludert i våre pakker. Vi har en erfaren weblærer som har jobbet på NKI og Noroff. Kontakt oss.

Du kan få hjelp til å lære deg mer om SEO og innholdsproduksjon og hva du ka gjøre selv. Kontakt oss. Kontakt oss.

Du kan få hjelp med innovasjon, vi har ofte workshops med bedrifter. Det inngår finansieringsplan ved innovative prosjekter. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med Innovasjon Norge eller kontakt oss.

 

Web og nettbutikk

Web for SEO og konverteringer.

Lær mer

Du vil vel at nettsiden eller nettbutikken selger? Da må den være kodet på en måte Google liker. Svært godt. Vanlige web-byråer kan noen ganger lage noe som ser pent og proft ut.

Du trenger noe som klarer alle Googles tester bedre enn noe annet, og som konverterer flere besøkere til leads.

Nettbutikker trenger integrering til norsk betaling, frakt, økonomi og logistikk. Null stress.

Les mer om web eller nettbutikk.

Forretningsutvikling & innovasjon

Markedsorientert utvikling som treffer.

Lær mer

Vil du gå videre fra å bare pushe? Hvis du pusher det samme hele tiden så blir det stadig vanskeligere ettersom markedet stadig endrer seg.

Du kan tjene så mye mer på markedsorientert kontinuerlig utvikling. Du får hjelp fra noen som har relevant utdannelse, erfaring og resultater.

Du kan lese mer om våre tjenester innen innovasjon her.

 

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbasert markedsføring

Personvern