performance marketing byrå

Coinno performance marketing byrå

Noen av våre tjenester

Hjem | Tjenester

Performance

Vil du at dine markedsførere måler resultatene og forbedrer hele tiden?

Google Ads

Du blir synlig for de som har problemer du løser eller leter etter dine tjenester.

SEO

Hvis du også vil ha en del langsiktig annonsering med enda bedre resultater.

Content marketing

Vil du påvirke din målgruppe før kjøp? Content is king.

Nettbutikk

Hvis du vil ha en integrert  nettbutikk som selger.

Web for SEO

Vil du ha web som oppfyller alle kravene til Google?

Vil du ha flere av de riktige kundene og mest mulig lønnsom vekst?

Du treffer bedre i markedet med helhetlige tjenester. Med konsept og strategi med hypoteser som blir testet. Med kontinuerlig forbedring av din markedsføring knekker du koden, og tilpasser deg endringer i markedet raskere enn andre.

Tjenester

Vi brenner for markedsføring, nyskaping og lønnsomhet. Du kan få helhetlige tjenester innen tre hovedområder. Performance marketing, web og innovasjon.

Performance marketing handler om å være mer enn bare kreativ. Her tester og analyserer man vekselvis for å gjøre kvalifiserte justeringer. Innholdet må levere verdier i tillegg, så solide kommunikasjonstjenester henger sammen med søkemotoroptimalisering og kampanjer på sosiale medier.

Det finnes flere hundre definisjoner på innovasjon. Felles for mange er at de har krav til nyskaping og lønnsomhet. Det passer fint for det vi er interessert i. I dag har nesten alle hos oss også innovasjon eller entreprenørskap som en del av sin faglige bakgrunn. Vi jobber mye med forretningsutvikling integrert i verdiløfte og strategisk markedsføring. For oss henger forretningsutvikling, markedsføring, strategi og innovasjon sammen.

Våre tjenester skal skape verdi hos kunden og sluttkunden. Våre tjenester skal heller ikke skape kostnader for andre. Vi er opptatt av å gjøre noe skikkelig og når vi tenker kortsiktig går ikke det på bekostning av det langsiktige.

Markedsføring handler om å forstå kundenes behov og tilby produkter og tjenester som møter disse behovene på en måte som skiller seg fra andre. Det handler også om synlighet. For å lykkes med bedre synlighet, er content marketing sentralt.

Nettbrukere i dag har ingen tålmodighet med trege og uinspirerende nettsider og apper. Derfor er avgjørende, både for en kommersiell og en ikke-kommersiell aktør, å henge med den teknologiske utviklingen.

Kom i kontakt med oss!

Innovasjon handler om å skape noe nytt. I et tøft marked er vilje til omstilling og evne til å tenke nytt og benytte seg av ubrukt potensial avgjørende for å gjøre suksess. Samtidig hjelper det lite å skape noe nytt om det ikke fungerer eller ikke er behov og etterspørsel for det i markedet.

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbasert markedsføring