Coinno partnere

Noen av våre partnere og kunder

Vi er glad i åpenhet og at nye idéer skapes i møter mellom hverandre. Transparens er derfor viktig for oss. Vi har en rekke strategier for at vår unike måte å gjøre ting på ikke kan kopieres, selv om vi er mer åpne. Det gjør at vi kan dele mer om oss.

 

Vi liker å gjøre ting skikkelig. Vi er derfor blitt sertifisert Google-partner. Det betyr at vi har konsulenter som har nådd Googles mål for omsetning og på den måten har erfaring. I tillegg er det krav med minst to totimers-eksamen. De må fornyes årlig. Alt dette sikrer at vi kan levere gode tjenester innen SEM (markedsføring gjennom profilering på betalt og organisk søk i Google).

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Vi er gla i entreprenørskap. Som en konsekvens av det er vi blitt «preferred supplier» for Oslo International Hub. Det betyr at et gründerfelleskap i Oslo med tre bygninger fulle av entreprenører har anbefaler våre tjenester overfor sine medlemmer.

 

 

Vi samarbeider med influencers fra United Influencers når vi trenger å målrette gjennom sosiale medier. De er rendyrkede på sosiale medier og blogg, og de har veldig mange innflytelsesrike kjendiser innen forskjellige områder som produserer innhold for dem.

 

 

Vi liker at alt er gjennomført. Vi har derfor valgt å inngå en partner-avtale med ProISP. De leverer servertjenester og support av høy kvalitet. Det er alltid lønnsomt med kraftig nok server for å sikre en god brukeropplevelse og for å komme opp på Google. Etter vår mening er ProISP den beste leverandøren ut fra prestanda, sikkerhet, support og pris.

Bra webhotell og domene

 

Vi liker at ting blir gjort skikkelig. Det hjelper å være med i et stort fagmiljø for kunnskaps- og teknologibedrifter. Derfor er vi medlem i Abelia.

medlemiabelia_02

 

Vi ønsker mest mulig ryddige og skikkelige relasjoner. Vi er derfor blitt medlem av NHO. Her får vi en del faglig støtte i tillegg til kvalitetssikring og hjelp med forbedrede relasjoner til både ansatte, leverandører og kunder.

 

Vi er også blitt medlem i The Life Science cluster.

Noen av våre kunder

Coinno Performance-byrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Personvern