Loading...

Fornøyde kunder er vårt viktigste mål. Lykkes våre kunder så lykkes vi.

Hei!

Vi er tre entusiastiske, kreative og innovative mennesker som jobber med det vi har lidenskap for. Markedsføring, brukeropplevelser og innovasjon. Vi har alle ulik bakgrunn og kompetanse, og har gjort det til vår styrke. I dag er vi et kompetansehus, hvor vi lærer av hverandre og våre kunder. Vi har over tid bygd opp et nettverk av frilansere som er hyggelige å jobbe med og som kan levere kvalitet over tid. 

Vi er ikke fornøyde før våre oppdragsgivere er det. Da nytter det ikke med middelmådighet. Med høy faglig kompetanse, grundighet og bruk av ny teknologi og nye metoder skal vi bidra til at våre kunder kommuniserer tydelig og markedsfører effektivt. Det som lønner seg for våre kunder lønner seg for oss.

“Vi bidrar til at våre oppdragsgivere lytter til sine kunder, kommuniserer tydelig og markedsfører lønnsomt”

Å tale er sølv, å tie er gull. Å lytte til sine kunder er det mest verdifulle. Vi hjelper med markedsanalyser og brukertester som sørger for at dere er på nett med publikum. Vi hjelper med strategi for å se til at dere finner en god plass i markedet.

Det er den mest tilpasningsdyktige som vinner i en verden med stadig raskere endringstakt. Endringskommunikasjon og innovasjon har et spesielt fokus hos oss. Dette understrekes gjennom firmanavnet vårt: Coinno, som står for ”co-innovation eller collaborative innovation». Det er en ny retning for å skape sammen med andre. En bedrift med ambisjoner må tørre å tenke nytt og annerledes for å lykkes. 

Velkommen til oss!

 

tilsluttet_nho_rgb

Vi har store ambisjoner for våre kunder.

Møt teamet vårt!!

Mariel Herland
Mariel HerlandInteraksjonsdesigner
Jeg hjelper dere med design. Er også interaksjonsdesigner og passer veldig bra til prosjekter hvor man ønsker å nå ut til mange og skape nye relasjoner. Har ansvar for sosiale medier. Prosjektleder og meget gla i mennesker.
Pål Taule Brentebråten
Pål Taule BrentebråtenUtvikler
Jeg hjelper dere med å få til brukervennlige løsninger. Dette konverterer mange besøkere til kunder og holder bedre på de man har. Mange studier bekrefter at god interaksjonsdesign er noe av det mest lønnsomme man kan gjøre. Jeg er gla i å gjøre en grundig jobb som gir sikre og raske nettsider. Det gir høye konverteringsrater og fornøyde besøkere.
Stefan Eklund
Stefan EklundMarkedsfører
Jeg bidrar med prosjektledelse og rådgiving innen markedsføring og innovasjon. Oversetter en organisasjons sjel til noe grafisk. Visuell kommunikasjon. Er også daglig leder. Finner og utvikler våre leverandører og frilansere.

Vi har lidenskap for effektiv kommunikasjon, smart markedsføring og innovasjon.

Vi er lidenskapelige

Lidenskap er viktig. Jobber man med noe man er lidenskapelig opptatt av så blir man både flink og lykkelig.

Vi er kreative

Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva man kan oppnå. Kreativitet blir satt ut i livet med riktig kompetanse og solid håndverk.

Vi er innovative

Kreativitet kombinert med lønnsomhet er det vi legger i innovasjon. Vi har arbeidsglede, faglig bakgrunn, erfaring og en rekke rammeverk for å øke vår og våre kunders innovative prestanda.

Løft dine kommunikasjons- og markedstiltak til nye høyder!

KONTAKT OSS I DAG

GooglePartnerBadge-Horizontal