Om oss

Hvorfor vi er her for deg. Hvordan vi gjør ting i vårt performance-, SEO- og webbyrå i sentralt i Oslo og på Fornebu.

Suksess for deg og alle berørte er viktigst. Lykkes våre kunder så lykkes vi.

Hei!

Vi er fire entusiastiske, kreative og innovative mennesker som jobber med det vi har lidenskap for. Markedsføring, brukeropplevelser og innovasjon. Vi har alle ulik bakgrunn og kompetanse, og har gjort det til vår styrke. I dag er vi et kompetansehus, hvor vi lærer av hverandre og våre kunder. Vi har over tid bygd opp et nettverk av frilansere som er hyggelige å jobbe med og som kan levere kvalitet over tid. 

Vi er ikke fornøyde før våre oppdragsgivere er det. Da nytter det ikke med middelmådighet. Med høy faglig kompetanse, grundighet og bruk av ny teknologi og nye metoder skal vi bidra til at våre kunder kommuniserer tydelig og markedsfører effektivt. Det som lønner seg for våre kunder lønner seg for oss.

“Vi bidrar til at våre oppdragsgivere lytter til sine kunder, kommuniserer tydelig og markedsfører lønnsomt”

Å tale er sølv, å tie er gull. Å lytte til sine kunder er det mest verdifulle. Vi hjelper med markedsanalyser og brukertester som sørger for at dere er på nett med publikum. Vi hjelper med strategi for å se til at dere finner en god plass i markedet.

Det er den mest tilpasningsdyktige som vinner i en verden med stadig raskere endringstakt. Endringskommunikasjon og innovasjon har et spesielt fokus hos oss. Dette understrekes gjennom firmanavnet vårt: Coinno, som står for ”co-innovation eller collaborative innovation». Det er en ny retning for å skape sammen med andre. En bedrift med ambisjoner må tørre å tenke nytt og annerledes for å lykkes. 

Velkommen til oss!

Vårt fantastiske team

Stefan Eklund

Stefan Eklund

CEO

Hei, jeg jobber mye med salg og markedsføring. Jeg er ofte deres kontaktperson hos oss. Som kreativ person gjør jeg reklametekst, grafisk og konseptutvikling. Jeg har faglig bakgrunn fra kunst, økonomi, markedsføring og innovasjon.

Nicolai Strindberg

Nicolai Strindberg

CMO

Hei, jeg hjelper deg gjerne med å løse det meste som kundekontakt. Selv produserer jeg reklametekst og er sertifisert i Google Ads. Min faglige bakgrunn er fra markedsføring og jeg har erfaring fra after sales, noe som kan gjøre din kundereise litt bedre.

Paal Joachim Romdahl

Paal Joachim Romdahl

CTO

Hei, det er jeg som får de digitale hjulene til å gå runt her. Jeg jobber med webutvikling og design. Jeg har også ansvar for at løsninger vi drifter er sikre og raske. Jeg har også jobbet som web-lærer. Har faglig bakgrunn fra kunst og web. 

Våre verdier

Din lønnsomhet er vår lønnsomhet. Vi tenker helhetlig og langsiktig, les mer om hvordan vi tar ansvar som bedrift med vår CSR.

Lønnsomhet for alle

Vi tror på at det som lønner seg for vår kunde, og for alle berørte, også lønner seg for oss. Vokser våre kunder så vokser vi. Det koster mye å bli kjent med kunder, samarbeidspartnere og leverandører, så vi tenker langsiktig. Samtidig må man være smidig og løse utfordringer rakst og kortsiktig, men altså uten at det går på bekostning av langsiktig strategi. Vi har også en tredelt bunnlinje, vi måler vår suksess på økonomisk gevinst, på sosial endring og på økologisk endring. Kort fortalt jobber vi for å tjene penger på det vi liker og samtidig oppføre oss bra.

Markedsorientering

Vi ser på markedsundersøkelser og rammeverk for konseptutvikling som grunnleggende for arbeidet vi gjør. Våre oppgaver er alltid en del av en helhet og vi jobber målrettet. Det er bedre å lytte til markedet enn å sitte og lage noe for seg selv som man deretter prøver å pushe. Vi har helt klart market pull som hovedstrategi, men man skal selvsagt også selge aktivt der hvor det passer. 

Kundeopplevelse og resultater

Vi tror på å gjøre en god jobb. Da kommer resultatene. Du som kunde må likevel være orientert om hva som skjer og hvordan det går, i tillegg til hva som kan forventes. I vår relasjon med deg skaper vi et godt kreativt miljø som også har elementer av analyse og målstyring. Vi jobber med kontinuerlig forbedring og har som mål å perfeksjonere i alle ledd. Dette lønner seg mest, og man kan komme på topp, men det koster og tar tid. Det er derfor også naturlig at vi hele tiden utvikler oss selv for å kunne yte mest mulig effektivt for deg som kunde.

 

Hva vi gjør best

Konseptutvikling

Analyse

Copywriting

SEO

Web

Opplæring

Coinno Performance-byrå Oslo

Resultatbesert markedsføring

Personvern