fbpx
content marketing byrå

Om oss

Bli litt kjent med oss

Vil du vite mer om hvem vi er og hva vi tror på?

Hjem | Om oss

Hei!

Vi jobber med det vi har lidenskap for. Å få være kreative med tekst, teknologi og grafikk, samtidig som vi hele tiden måler og forbedrer. Vi tror på det med å levere noe som virker for oss, oppdragsgiveren og sluttkunden. Tillit er viktig, dette har vi løst med garantier.

“Din markedsføing, ditt marked og dine konkurrenter blir analysert, og du får en individuell garanti”

Å tale er sølv, å tie er gull. Å lytte til sine kunder er det mest verdifulle. Vi hjelper med markedsanalyser og brukertester som sørger for at dere er på nett med publikum. Vi hjelper med strategi for å se til at dere finner en god plass i markedet.

Det er den mest tilpasningsdyktige som vinner, også i en verden med stadig raskere endringstakt. Coinno, som står for ”co-innovation eller collaborative innovation». Det er en ny retning for å skape noe lønnsomt sammen med andre. Du kan få fortrinn gjennom å tilpasse dine prudukter, tjenester og markedsføring til ditt marked bedre.

Velkommen til oss!

Vårt fantastiske team

Stefan Eklund

Stefan Eklund

CEO

Hei, jeg jobber mye med salg og markedsføring. Jeg er ofte deres kontaktperson hos oss. Som kreativ person gjør jeg reklametekst, grafisk og konseptutvikling. Jeg har faglig bakgrunn fra kunst, økonomi, markedsføring og innovasjon.

Mathias Rydningen

Mathias Rydningen

CMO

Hei, mye av hverdagen min går til å hjelpe kunder med varierte oppgaver samt markedsføring. Jeg har sertifisering i Google Ads. Jeg har faglige bakgrunn fra Handelshøyskolen BI i markedsføringsledelse og jeg har også erfaring fra salg og kundeservice. 

Paal Joachim Romdahl

Paal Joachim Romdahl

CTO

Hei, det er jeg som får de digitale hjulene til å gå rundt her. Jeg jobber med webutvikling og design. Jeg har også ansvar for at løsninger vi drifter er sikre og raske. Jeg har også jobbet som web-lærer. Har faglig bakgrunn fra kunst og web. 

Våre verdier

Din lønnsomhet er vår lønnsomhet. Vi tenker helhetlig og langsiktig, les mer om hvordan vi tar ansvar som bedrift med vår CSR.

Lønnsomhet for alle

Vi tror på at det som lønner seg for vår kunde, og for alle berørte, også lønner seg for oss. Vokser våre kunder så vokser vi. Det koster mye å bli kjent med kunder, samarbeidspartnere og leverandører, så vi tenker langsiktig. Samtidig må man være smidig og løse utfordringer rakst og kortsiktig, men altså uten at det går på bekostning av langsiktig strategi. Vi har også en tredelt bunnlinje, vi måler vår suksess på økonomisk gevinst, på sosial endring og på økologisk endring. Kort fortalt jobber vi for å tjene penger på det vi liker og samtidig oppføre oss bra.

Markedsorientering

Vi ser på markedsundersøkelser og rammeverk for konseptutvikling som grunnleggende for arbeidet vi gjør. Våre oppgaver er alltid en del av en helhet og vi jobber målrettet. Det er bedre å lytte til markedet enn å sitte og lage noe for seg selv som man deretter prøver å pushe. Vi har helt klart market pull som hovedstrategi, men man skal selvsagt også selge aktivt der hvor det passer. 

Kundeopplevelse

Vi tror på å gjøre en god jobb. Da kommer resultatene. Du som kunde må likevel være orientert om hva som skjer og hvordan det går, i tillegg til hva som kan forventes. I vår relasjon med deg skaper vi et godt kreativt miljø som også har elementer av analyse og målstyring. Vi jobber med kontinuerlig forbedring og har som mål å perfeksjonere i alle ledd. Dette lønner seg mest, og man kan komme på topp, men det koster og tar tid. Det er derfor også naturlig at vi hele tiden utvikler oss selv for å kunne yte mest mulig effektivt for deg som kunde.

Hva vi gjør best

Konseptutvikling

Analyse

Content marketing

SEO og Google Ads

Web som konverterer

Opplæring

Coinno performance byrå
 

Du er påmeldt!

Share This