Hjelp til å finne riktig nettbutikk-leverandør. Netthandel har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. Det samme kan du si om konkurransenivået. Du trenger derfor en nettbutikk som er enklere og bedre enn konkurrentene; Den må være brukervennlig for kundene, men også ukomplisert for deg som skal drifte den. God interaksjons-design og bunnsolid koding er derfor viktig. Hos oss kan du få hjelp til å starte en den riktige nettbutikken for dine kunder og for deg.

Fleksibilitet

Det viktigste med en nettbutikk er å skape verdi for kundene, så vel som å skape mindre arbeid for deg. For å lykkes med dette trenger du en teknisk god kode i bunn, med fleksibelt design og optimal brukervennlighet. Sammen med deg finner vi den beste kombinasjonen av fleksibelt design og smarte tekniske løsninger.

Du får nettbutikker fra oss som kan integreres med alle slags mulige løsninger du trenger som for eksempel: Bring, Klarna, norske betalingssystemer, CRM-systemer, økonomi-systemer og mye mer! – Med automatisering av disse trinnene kan du slappe av og heller fokusere på andre arbeidsoppgaver. En nettbutikk-leverandør som sørger for at du kan vokse er viktig. Senere kan flytting gi store kostnader i forbindelse med søkemotor-markedsføring.

 • Du kan spare mye tid med integrasjoner.
 • Har du ikke nok volum, så er det likevel greit å bygge seg inn i et system som senere kan integreres.

Begynn på riktig nivå

nettbutikk leverandør

Det er en del skala som skal til for å få lønnsomhet. Som alltid. Skal du kunne bruke proffe verktøy og få hjelp til å dytte ned konkurrentenes byråer fra Google, så må du betale. Det er dyrt, men lønner seg. Hvis du har riktig skala på resten. Så du bør satse nok til å få det til å løsne. Hvis ikke, så anbefaler jeg egentlig at du bruker en frilanser som nettbutikk-leverandør og begynner litt på hobbybasis. Se i så fall til at det blir brukt WooCommerce, så du ikke siter fast, men kan få eksportert varene ut av butikken og inn i en ny.

 • Det er trangt i toppen på Google.
 • Dine konkurrenters byråer gir ikke fra seg plasser frivillig.
 • Du må ha nok totalt budsjett.

Ta salget til neste nivå

Netthandel involverer mange områder, som: analyse, markedsføring, logistikk, strategi, nettutvikling, sikkerhet, lagring, betalingssystemer, osv. Alle disse områdene må harmonere med hverandre for best resultat.

 • Husk at salg er det viktigste.
 • Det er mange ledd før du når et salg, det lønner seg best å jobbe i hele kjeden.

Velg riktig nettbutikk-leverandør

Skulle du ha ønsker og behov om å ytterligere øke salget ditt, har vi har nøkkelkompetanse innenfor disse områdene og kan skreddersy et produkt til dine spesifikasjoner. Vi hjelper deg med å finne løsninger som er klare for systemintegrering med betalingsløsninger, lager og logistikk.

 • Velg en nettbutikk-leverandør som jobber med ditt nivå.
 • Velger du en leverandør som er for stor for deg, og du har salg under 10 millioner, så får nu nok ikke full oppmerksomhet.
 • Velger du en leverandør som er for liten og ikke vant til å selge for over 10 millioner, så kan det stoppe opp.
 • Styr unna billigbutikker og bygg selv -løsninger. Rett og slett bortkastede penger.
 • Du trenger minst en butikk som også er en markedsføringsplatform og har et stort økosystem av markedsføringsverktøy fra mange tredjepartsleverandører.

Du kan også få hjelp med nettbutikk dersom du har et totalt markedsføringsbudsjett på minst 20 000 i måneden. Det er det minste vi har sett at kan fungere. Deretter er det små og mellomstore nettbutikker med omsetning opp til 50 mill vi leverer til. Coinno er sertifisert Google Partner og kan hjelpe deg med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google Ads. Du kan også få hjelp med salgsfremmende tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater), også kjent som SEO. – Din suksess er vår suksess, fordi din vekst er vår vekst.

-Nicolai

Følg vår blogg her: