Google Ads

Søkemotormarkedsføring

Google Ads er et helt fantastisk verktøy for mer enn bare betalt søk. Det gir deg data som kan brukes til å teste all slags markedsføring og salgsmateriale. Google Ads er grunnmuren i all moderne markedsføring, og er et viktig verktøy selv i organsisasjoner som kun benytter seg av klassisk salg.

Google Ads for nye brukere

Med Google Ads kan du betale for å komme opp på søk eller få opp bannerannonser. Du kan også annonsere i noe som kalles shoppingnettverket for nettbutikker og du kan annonsere i YouTube.  

Tidligere var det vanlig at noen gjorde Google Ads, eller at en markedsfører i egen bedrift gjorde dette. I dag er det mer og mer konkurranse, og det lønner seg å betale et byrå, det betaler seg selv gjennom at man får noe som virker og kan konkurrere. Vi har abonnement for dette, og vi har også abonnement for de som ønsker å bruke både byrå og intern markedsfører. Det er lettere for deg med abonnement, fordi konkurrenter og brukere endrer vaner hele tiden.

Google Ads er en god start på digital markedsføring, man finner etterhvert ut hvilke sider og hvilke annonser som virker. Innsikten kan brukes i SEO, SEM eller annen markedsføring.

Google Ads for de som gjør noe selv, og ønsker mer effekt

Du kan tenke deg at det gir en litt annen kompetanse hvis man kan se inn i hvordan mange forskjellige bedrifter gjør dette. Å ha et litt større miljø for Google Ads enn bare egne medarbeidere er også en fordel. Du får tilgang til vår kompetanse og indirekte kunnskap fra andre bransjer, fra kurs og rapporter for byråer i tillegg til helt andre verktøy. 

Du får mer ut av reklamebudsjettet ved bruk av byrå. Det kan bli litt som et godt regnskapsbyrå som delvis betaler for seg gjennom å spare skatt. Du sparer også tid. Det er bare de som er langt over gjennomsnittet som vinner da, de som bare er gjennomsnittelig flinke byr vekk sine marginer. Du kan trenge et byrå for å kunne oppnå lønnsomhet.

Google Ads for de som har byrå allerede, og ønsker mer effekt

Du kan få en god opplevelse og bedre resultater med oss i mange tilfeller. Vi ser ofte at vi gjør det bedre enn byråer vi tar over for, noe kommer nok av at du kan få koding på nett som Google liker bedre og at du kan få et helhetlig system med mer kvalitet i alle ledd.

Som et lite byrå måtte vi ta de aller vanskeligste oppdragene som ingen andre ville ha først, og løse de. Det har gjort oss litt mer ydmyke og fokuserte på utvikling. Som underdog måtte vi lære oss mange triks for å konkurrere med de store. Dersom du tror at det kan være bedre med et lite byrå på vei opp enn et stort byrå på vei ned, så kan vi være riktig for deg. Omsetter din bedrift for under 100 mill, så blir du fortsatt sett på som meget interessant hos oss, små bedrifter kan bli sett på som «juniormat» for de store. Alle kunder som omsetter for mist 10 mill innen noen år kan få full oppmerksomhet hos oss. De som omsetter for over 500 mill og har stor b2c-del kan få bedre effekt andre steder.

Du kan få høy kvalitet på web, på innhold, på kampanjestyring av Google Ads og i tillegg effektivisering innen oppfølging av leads, CRM og automasjon.

google ads

Bonusgevinster ved bruk av Google Ads

Du får a/b-testet på en kostnadseffektiv måte. Lurer du på hvilket pris som gir størst inntekter? Du kan få det testet. Lurer du på om den ene eller den andre salgsteksten er bedre? Du kan få det testet. Bruker du andre former for digital markedsføring som du vil ha mer ut av? Da kan du gjennom kontinuerlig utvikling av kampanjer, annonser og landingssider få innsikt som kan brukes andre steder. Skal du ha en fokusgruppe til en trykkt annonse så er det flere titalls ganger dyrere enn å teste digitalt.

Du kan rett og slett få masse synergier av Google Ads. Ikke bare til organisk søk, men også til klassiske trykte medier, til klassisk salg og du får hjelp med tolkning av data for å gi bedre innspill til produkt- og tjenesteutvikling. Du sikrer å være på nett med markedet.

 

Vi er en sertifisert Google Partner og kan hjelpe med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater).

 

Velg pakken som passer deg eller skreddersy din egen!

 

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Alle priser er oppgitt i NOK, er eks. mva. og endres årlig. Vi tar en fast pris, ditt månedlige budsjett for reklameplass blir fakturert fra Google direkte. Det er oppgitt hvor stort dagsbudsjett for kjøp av plass fra Google som er passende for hvilken pakke, dette er veiledende, mer komplekse produkter og tjenester eller sterkere konkurranse kan gi bedre lønnsomhet med en større pakke for styring. Som sertifisert partner har vi et team inne hos Google som hjelper oss og vi har gode resultater for våre kunder. Ta kontakt for å få anslag på resultater dere kan oppnå, vi har tilgang til verktøy fra Google som kan gi prognoser for søkevolum, trend og pris.

Coinno Performancebyrå Oslo

Din vekst er vår vekst

Ring oss på 75 57 75 75, send en epost på hei@coinno.no eller send oss en beskjed her direkte!

Nyhetsbrev

4 + 11 =