Crowdfunding i Norge er en ny mulighet. I Norge har vi faktisk også en rekke lokale muligheter i tillegg til at det ofte passer å bruke noen av de internasjonale løsningene.

Det er en del som ønsker å investere i norske selskaper gjennom Kickstarter. Det er flere andre større internasjonale portaler som er tilgjengelige i Norge. I tillegg er det utrolig nok faktisk mulig å gjøre det helt selv fra grunnen av. Moonwalk Tomorrow har selv satt i stand en vellykket runde med finansiering av fem selskaper. De fikk inn en halv million dollar før fristen og det verdsatte porteføljen til 2,5 millioner dollar. De hadde jobbet et år med idéer og konsept, og hadde ikke noe konkret. Nå har de satt i gang en runde nummer to som planlagt og den ser også ut til å gå veien. Nå har de prototyper og salg på flere av selskapene, og denne gangen er det mindre risiko. Det er likevel fortsatt veldig tidlig å komme inn, og ved neste runde kan det bli ti ganger dyrere hvis alt går etter planen. Les gjerne mer om deres finansiering nå. Det var ikke mange dager igjen og mesteparten kom i mål helt mot slutten som vanlig. To av oss i Coinno har investert i dette.

Les neste del om crowdfunding i Norge. Les også gjerne om våre tjenester for å finansiere startups. Ta gjerne kontakt med oss om crowdfunding eller andre finansieringsformer.