Det å starte en coworking space i Oslo er en fin utfordring, spesielt hvis den må organiseres helt fra bunnen av.

Det som ser så lett fra utsiden – luftige og moderne lokaler, et hipt miljø og after-work party, er ikke alltid lett å konstruere. Det overfladiske image gir ikke nok innsikt i det daglige arbeidet med drift, nettverksbygging og finansiering. Det er mye jobb med dette.

Ofte må gründere til coworking plasser investere mye tid og penger i sitt prosjekt for å øke sannsynligheten for å lykkes.

Å etablere coworking

Coinno er en av de ”maurtuene” som vet hvordan man jobber med et nettverk og salg, slik at en felles arbeidsplass blir lønnsom for alle. Egentlig er Coinno et mediebyrå med innsikt i markedsføring, SEO, forretningsutvikling og finansiering. Ideen om å starte egen coworking plass har vokst gradvis i hodet til gründer Stefan Eklund. Han selv sier at ideen om coworking space i Oslo har oppstått organisk, som et resultat til behovsidentifisering og problemløsning til Coinno’s kunder. Uansett bransje vil alle bli synlige, få mer salg, og utvide nettverk blant investorer og samarbeidspartnere. Det er akkurat det Coinno har gjort i de siste årene. Første trinn er å sende våre kunder videre til riktig coworking space i Oslo.

Et godt miljø

Stefan synes selv at det er lettere å gi en god service til kundene når alle sitter under samme tak. I løpet av sin arbeidspraksis har Stefan lyktes med å matche flere av sine kunder og på denne måten bidra til gjensidig verdiskaping.

”Jeg må spille på mine sterke sider, og markedsføring er det noe jeg kan. Takket være vellykkede Google-kampanjer viser nettbutikkene som jeg administrerer et godt eksponerings- og salgsresultat. I tillegg kan våre medarbiedere gi råd til statups eller innovtive selskaper om søknadsprosesser hos Innovasjon Norge og Skattefunn. I motsetning til andre coworking plasser bruker jeg mindre tid på administrasjon og mer tid på praktisk problemløsning.”

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å flytte inn i et coworking space i Oslo.

Se vår oversikt over coworking space / kontorfelleskap i Oslo.

-Tatjana

Det ble oppdaget et behov for en bedre oversikt

Vi laget noe med visning i kart, søkemotor med filtrering og en mulighet for å finne avstand i tid med kollektivtrafikk og annet. Dette er work in progress, men ser ut til å være mest komplett og best på funksjon så langt likevel.

Surfadesk. Du kan surfe alle skrivebord.

Følg vår blogg her: